Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Słowacka reklama
BongMan • 2012-10-19, 20:42
Staroć, ale chyba nie było.

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
manczas 2012-10-20, 9:23 3
Anaal Nathrakh napisał/a:

Wniosek?
Hipjop, Techno, Rap, Disco itd. < Death Metal

Tylko dla j🤬ych brudasów ;>
Zgłoś
A................h 2012-10-20, 9:29 3
Najzabawniejsze jest to, że fani hipjobu i rabu zawsze najbardziej się spinają ^^

Żal dupę ściska, panowie?
Opinia lekarza jest jednoznaczna, co do tego jaki rodzaj muzyki jest najzdrowszy
Zgłoś
S................k 2012-10-20, 9:33
O gustach się nie dyskutuje i c🤬j .
Zgłoś
Anders Breivik 2012-10-20, 10:24 2

Wniosek?

Wniosek?
Każdy słucha to co mu się podoba.
Zgłoś
b................w 2012-10-20, 11:15 1
nope, Hipjop, Techno, Rap, Disco itd. > Death Metal
Zgłoś
EdmundKemper 2012-10-20, 12:52

Najzabawniejsze jest to, że fani hipjobu i rabu zawsze najbardziej się spinają ^^

Żal dupę ściska, panowie?
Opinia lekarza jest jednoznaczna, co do tego jaki rodzaj muzyki jest najzdrowszy

Jeśli dobrze zrozumiałem i odczytałem Twój język plemienny to hipjob=hiphop a rab=rap. Skoro tak, to czemu uważasz hiphop za muzykę? Widzisz, nienawidzisz a nawet nie wiesz czego. Poza tym jeśli kierujesz się w życiu reklamami to mówi samo za siebie.
Zgłoś
p................4 2012-10-20, 15:02 1

Wniosek?

kompleks niższości: "...Dążenie do wyższości jest ściśle związane z poczuciem niższości i kompensacją. Poczucie niższości jest wynikiem odkrycia jakiejkolwiek niedoskonałości czy ułomności. Na przykład każdy człowiek był dzieckiem, więc musiał czuć się gorszy, mniej sprawny i bardziej ułomny od dorosłego. Wg Adlera poczucie niższości jest główną siłą napędową i motywem ludzkiego działania..."

próbujesz coś udowodnić, sam nie wiem co? a piwa dostajesz od takich samych jak Ty, czyli niedowartościowanych ludzi. oczywiście z wyjątkami, żeby nie było, że uogólniam tak jak Ty.
Zgłoś
A................h 2012-10-20, 15:20 1
Wniosek?

Hiptropu słuchają gimbanany
Zgłoś
s................v 2012-10-20, 15:46
@Anaal Nathrakh
Ja po twoim nicku twierdzę że lubisz sprośne rzeczy : )
Zgłoś
w................8 2012-10-20, 16:52

Wniosek?

Hiptropu słuchają gimbanany

to jak nazwiesz 25 latka walczącego w internecie ?
Zgłoś
I................a 2012-10-20, 22:27
Muzyka to muzyka, na c🤬j drążyć temat

O gustach się nie dyskutuje, c🤬je.
Zgłoś
Crowlet 2012-10-21, 11:26 1
Anaal Nathrakh to taki zespolik, zajebisty swoją drogą. Tak czy siak, p🤬licie wszyscy. Wierzcie mi, że da się to wszystko pogodzić. Sam słucham od death metalu, przez bluesa do hip hopu i nie staram się hejtować gatunku. Hejtuję c🤬jowych przedstawicieli danego gatunku. Jest denny metal i jest denny hip hop. Btw. ciekawy jestem, czy dożyję dnia, kiedy takie miśki jak Wy przestaną się spinać o gust.
Zgłoś