Świeżutka historia z jednego z warszawskich akademików, przyniesiona mi przez narzeczoną.
Słowem wstępu.
W owym akademiku są pokoje 3 osobowe w łączniku ze wspólną łazienką. W jednym mieszkają trzy Polki, w drugim trójka studentów na wymianie. Dwóch Rosjan i Azer.
Historia właściwa.
5 na 6 mieszkańców obu pokojów dziwiła obecność butelki i ciągle zachlapana podłoga. Po czasie wykapowali, że Azer-ko🤬a podciera dupsko ręką, myje ją tą wodą (używając mydła dziewczyn) i wyciera się w nie swój ręcznik (bo go nie ma). I tak od września tamtego roku.
Póki co wlali mu do butelki Cillit, bo od razu będzie ręka pachnieć, ale dostałem zlecenie na dostarczenie z laboratorium jakiegoś bezwonnego rozpuszczalnika
Posłowie.
Ruscy do tej pory nie przekonali go do wódki, woli modły...
Coś mi się mignęło fajne zdjęcie z białymi plamami, jak sądzę perhydrol, czyli woda utleniona. Znam osobiście łba, który tankował perhydrolem te śmieszne kible na wodę w kościołach, nawet afera w gazecie o tym była bo katole dostali białych wyprysków na łapach i czołach
podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
Konto usunięte
2013-04-11, 15:11
Mieszkam już 5 rok w akademiku i z tego co wiem to c🤬ty nie może dotknąć ręką swoich stref intymnych, dlatego ta woda w butelce jest po to, żeby dupsko podmyć al'a bidetem z butelki po prostu ją naciskając.
Ło matko.. Tak kombinujecie, a pogadać to nie łaska??!!
żartowałem.
w moim akademiku to samo- w kiblach butelki. dopóki nie wiedziałem ocb, myślałem, że może sprzątaczki do czegoś ich używają, ale jak poznałem tajemnicę, w każdej butelce którą napotkałem znajdował się kiep. Ponadto mój znajomy dolewał im czegoś, nie wiem co to, ale myślę że ocet też powinien załatwić sprawę. albo rozpuszczona sól.
Konto usunięte
2013-04-11, 16:39
@poprostuadzia: prawą ręką się podetrzeć nie może.
Konto usunięte
2013-04-11, 17:10
od srajtaśmy hemoroidy się robią, może dobrze robi podmywając, na starość nie będzie mu wyłazić jakaś opuchlizna z rowa.
Z tego co wiem to gdzieś tam w krajach gdzie wolą zapinać kozy, jest taki zwyczaj że się zawsze podmywa lewą ręką, dlatego nie je się nią posiłku.
Jack Daniel's napisał/a:
Posłowie.
Ruscy do tej pory nie przekonali go do wódki, woli modły...
Yyy, ruscy posłowie?
Czy admini mogą rozdawać warny za używanie słowa "polaczki" ?
Dziwne, znam kilku Azerów i chleją ostro jak ruscy. Gadają po rusku i wgl... Ba, mam bardzo dobrą koleżankę z Azerbejdżanu i zauważyłem że oni podchodzą do swojej religii jak my...
jednoręki-ujeżdżacz napisał/a:
Yyy, ruscy posłowie?
Skasik napisał/a:
Czy admini mogą rozdawać warny za używanie słowa "polaczki" ?
A co boli dupsko, poliaczku?
podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
Inaczej, czy moderatorzy/admini moga rozdawac bany za napinanie i nazywanie "polaczkami"? Kozak w necie p🤬da w swiecie...
Given napisał/a:
Inaczej, czy moderatorzy/admini moga rozdawac bany za napinanie i nazywanie "polaczkami"? Kozak w necie p🤬da w swiecie...
Mogą, ale nie rozdają, bo nie ma tego w regulaminie, poliaczku. Poliaczki to wszystkich by pobanowali najchętniej.
podpis użytkownika
proponuje trochę wieprzowinki zmielić w blenderku i porozstawiać trapy na kozo-jebce
podpis użytkownika
Bóg stworzył ludzi, a Samuel Colt uczynił ich równymi.
Konto usunięte
2013-04-12, 0:20
Jack Daniel's napisał/a:
Byś się k🤬a nauczył czytać ze zrozumieniem w gimnazjum, to byś wiedział, że nie ona, tylko jej znajome z roku...
Moja mieszka u mnie w kuchni.
Nie martw się. Pewnie od czasu do czasu i tak przenosi Ci trochę tego c🤬tego gówna na ryj.