koledzy dali niezły prezent na wesele
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
... co to ma być, bo na wózku?
Mam nadzieje że przynajmniej starzy nadziani, nie będzie powtórki z Sosnowca
P.S. zapomniałem że fiutek nie działa
Mam nadzieje że przynajmniej starzy nadziani, nie będzie powtórki z Sosnowca
P.S. zapomniałem że fiutek nie działa
A może chłopak nie na stałe na wózku tylko tymczasowo, np. jakas rehabilitacja?
Tak czy inaczej - szacun dla chłopaków, bo pokazali, że są przyjaciółmi nie tylko na drodze - lewa w góre!
A młodym najlepszego!
@Schabik - dokładnie. I niech go sowy obsrają!
Tak czy inaczej - szacun dla chłopaków, bo pokazali, że są przyjaciółmi nie tylko na drodze - lewa w góre!
A młodym najlepszego!
@Schabik - dokładnie. I niech go sowy obsrają!
ta jak jest na wuzku to każdy go lubi etc bo biedna kaleka walczy z rzyciem a przed wypadkiem(domysł) to pewnie rzucali w niego papierkami i się śmiali że ma brzydką narzeczoną/dupe
Zajebiste wesele, ciekawe jak po całej tej szopce motocykliści wracali do domu i ile spowodowali wypadków
makabrax napisał/a:
koleś musi być nieźle dziany skoro laska się zdecydowała na takie coś... (chyba że już tylko czeka na jego kolegów)
a może poprostu go kocha? może była z nim zanim miał wypadek na motocyklu i została z nim bo go kocha? ale szczerze Ci współczuje skoro termin 'prawdziwa szczera miłość' jest Ci całkowicie obcy... ciekawe co byś poczuł gdybyś był w takiej sytuacji jak on i ktoś powiedział że Twoja kobieta jest z Tobą dla kasy ( o ile wogóle jakąś masz) a teraz prosze bardzo wszystkie gimbusy mogą po m nie pojechać. Jebie mi to.
vatherland napisał/a:
Pan młody spali gume wieczoremDlaczego pan młody nie palił gum jak motocykliści na tych motorach?
ciekawe jak pierwszy taniec poszedł
dla spinaczy : to jest sadistic nie tv trwam
dla spinaczy : to jest sadistic nie tv trwam
Lexus na blachach z Mielca - mieściny w której króluje hasło "Zastaw się a pokaż się"
Mogli chociaż koszule z kołnierzykiem włożyc, a nie bydło w tshirtach
Dzichader napisał/a:
gdzie ten prezent bo 10 minut to sporo czasu.
I dlaczego mu nie dali kręgosłupa nowego?
a ty czemu jestes takim idiota ?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie