Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Słuchaczka Radia Maryja o seksie
Konto usunięte • 2011-02-27, 16:54
Seks to zło i niszczy ludzkie życie, i jest tylko po to żeby się rozmnażać .... i co jeszcze k🤬a ?

Zgłoś
kubus12343 2011-02-27, 22:02
hłe hłe hłe fajnego chłopiec radia słucha, dają mocherek w prezencie jak kupisz zapas echa katolickiego na rok?

podpis użytkownika

Osama cie zajebie za robienie laski euro-c🤬lom
Zgłoś
Prozac 2011-02-27, 22:21
ta... swieta rodzina a maryska byla dziewica i na analu jechala!! ladne mi dziewictwo a po drugie w malzenstwie z przebiegiem lat seksu jest coraz mniej bo sie nudzi partner/partnerka i sie szuka wiekszego towarzystwa lub innego
Zgłoś
Konto usunięte 2011-02-27, 22:35 3
Tą porąbaną moherową rurę, która musi mieć wytrawiony mózg i zrośniętą pipę należy humanitarnie odstrzelić. Amen!
Zgłoś
androgenius 2011-02-27, 22:55 1
jak to dobrze,że już niedługo wszystkie takie stare k🤬y wymrą i będzie wreszcie normalnie...no co wy,k🤬a tutaj nigdy nie będzie normalnie

podpis użytkownika

Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-02-27, 23:26
Murzyna jej podesłać. Jak ją wyr🤬a to od razu stara pruchwa zmieni zdanie
Zgłoś
bingo100 2011-02-28, 1:51 3
Tak k🤬a, do nieplanowanych ciąż dochodzi jak sie debile stosuja do koscielnych zalecen i dymaja bez antykoncepcji. Idz sie ascetko jebnij z wiezy koscielnej zamiast p🤬lic takie bzdury albo dawaj do chirurga na zaszycie szpary. Swojemu Jozefowi utnij jaja i daj na tace w ofierze.
Ja p🤬le jak mnie ci ludzie wk🤬iaja...
Zgłoś
Konto usunięte 2011-02-28, 2:35
Nie wiedziałem że KFC sprzedaje pączki
Zgłoś
Hada Gronkowiec-Lincz 2011-02-28, 3:17 3
ona po prostu k🤬sa w cipie nie miala, nikt jej nigdy dobrze nie przerznal to sie zali ze seks jej zlem, k🤬a kto jest za tym zeby roz🤬bac tą bude rydzyka w p🤬du?
Zgłoś
vass 2011-02-28, 4:58
Z jej gatki można wywnioskować, że Bóg to k🤬s, dał nam popęd seksualny, który jest złem
Zgłoś
bonCziki 2011-02-28, 6:20
jakby jej sie jaja sperma zapelnialy tak szybko jak facetom to by zrozumiala dlaczego facet co dzien musi wory oproznic
Zgłoś
Konto usunięte 2011-02-28, 7:09
Już po głosie słychać, że dawno nie było porządnego lodzika, gardziołko jakieś takie nieprzepchane...
Zgłoś
Konto usunięte 2011-02-28, 7:30
Tak naprawdę to Józef i Maryja uprawiali seks , Maryja była dziewicą bo anal się nie liczy...
Zgłoś
Lupi 2011-02-28, 7:57 2
Jaaa p🤬le co to k🤬a jest?! I ni c🤬ja nikt mnie nie przekona ze to radio jest NORMALNE.

"Kobiety czują sie gw🤬cone w swoich domach" - No k🤬a wyp🤬alaj do kuchni stara babo, jak nie miałas chłopa ktory ci dogodzic potrafil....
Zgłoś
Konto usunięte 2011-02-28, 8:20
Ona gada takie pierdoły bo żaden jej nie daje. Stąd frustracja i próba wytłumaczenia swojego braku powodzenia planem Boga. Żałosna k🤬a i tyle w temacie.
Zgłoś
pusifer 2011-02-28, 8:32
Dobrego c🤬ja w dupie nie miała stara pisia fisia.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie