Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
T................y 2020-11-10, 20:22 3
Salieri16000 napisał/a:

Dlaczego moderatorzy nie reagują i nie wyp🤬alają takiego gówna ze strony?!

Jakby reagowali żaden twój temat nie zaśmieciłby tej strony
Zgłoś
divi 2020-11-10, 20:28 1
Ktoś ma takiego durnego czorta w domu. #smuteczek
Zgłoś
mackuu 2020-11-10, 20:33 2
To teraz wsadź sobie tego "por nosa" w dupę. To było tak suche, że suty pierzchną.
Zgłoś
Praxis 2020-11-10, 20:37 10
A tam p🤬licie. Dobra mamuśka i z humorkiem. Lepsza taka niż ta p🤬da głupia co męża od grubasa wyzywała i kaleki jak sobie podbijał papier w pokoju.
Zgłoś
radek225 2020-11-10, 20:55 1
Mati ma głos, jakby pomyślał: "znów mam tą cipę r🤬ać i lizać? Dajcie mi c🤬ja do possania i owłosioną, osraną dupę 50 letniego żula do wyr🤬ania".

podpis użytkownika

"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Zgłoś
Kamil3l 2020-11-10, 21:06 1
radek225 napisał/a:

Mati ma głos, jakby pomyślał: "znów mam tą cipę r🤬ać i lizać? Dajcie mi c🤬ja do possania i owłosioną, osraną dupę 50 letniego żula do wyr🤬ania".

masz problemy

Praxis napisał/a:

A tam p🤬licie. Dobra mamuśka i z humorkiem. Lepsza taka niż ta p🤬da głupia co męża od grubasa wyzywała i kaleki jak sobie podbijał papier w pokoju.

fajnie, serio i bez sarkazmu, ale nie tutaj

Weź to c🤬j pstrokaty. Moderatorem jesteś Człowieku. Zmień styl, albo strony, bo to to co robisz to złe jest.
Zgłoś
Warystor 2020-11-10, 21:35
Fajna laleczka. Pozdrawiam jej faceta.
Zgłoś
~Dostojny 2020-11-10, 21:44 3
Warystor napisał/a:

Fajna laleczka. Pozdrawiam jej faceta.

Możesz nim być, za jedyne 150 PLN za godzinkę. W cenie lodzik bez gumy, sex w różnych pozycjach i wielokrotność.

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
mefedroniarz2021 2020-11-10, 21:47 2
Jestem zawstydzony..

podpis użytkownika

jjshshshsuyshsh
Zgłoś
walkerkox 2020-11-10, 22:22 3
Naprawdę to k🤬a kogoś śmieszy? Loguję się tu raz na rok, nawet rzadziej, ale takiego sp🤬olenia nie mogę nie skomentować. Jaki tu jest teraz przeciętny wiek k🤬a? 12 lat?

Aaa dobra teraz widzę, że wrzucił to k🤬a moderator strony, szkoda gadać, zaraz będą tu wrzucane wszystkie kawały z podstawówki.
Zgłoś
darknetcs 2020-11-10, 22:30 1
Taki suchar, że aż mi przypomniał się ten jegomość:

Zgłoś
Warystor 2020-11-10, 22:44
StalowyNożyk napisał/a:

Możesz nim być, za jedyne 150 PLN za godzinkę. W cenie lodzik bez gumy, sex w różnych pozycjach i wielokrotność.

Aż tak zdesperowany, to ja nie jestem.
Zgłoś
Jurand350 2020-11-10, 23:46
ja jebie...
Zgłoś
aret 2020-11-11, 4:30
Salieri16000 napisał/a:

Dlaczego moderatorzy nie reagują i nie wyp🤬alają takiego gówna ze strony?! Zaraz będą tu wszystkie możliwe zj🤬e filmiki z TikToka, które z założeniem tego portalu nie mają nic wspólnego...

Szekle zgadzać się muszą. Już od dłuższego czasu samo badziewie i jakieś gówno dla gimbusów. Kiedyś wchodziłem tu codziennie a teraz może raz na miesiąc.
Zgłoś
Angeltostarakurwa 2020-11-11, 6:04
Salieri16000 napisał/a:

Dlaczego moderatorzy nie reagują i nie wyp🤬alają takiego gówna ze strony?! Zaraz będą tu wszystkie możliwe zj🤬e filmiki z TikToka, które z założeniem tego portalu nie mają nic wspólnego...

Tu chyba o to chodzi że kobiety mało co widzą i jak jest główna bohaterka kobieta to myk główna
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie