Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:47
konto usunięte 2014-05-22, 21:19
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-22, 21:19 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
dmwdmw 2014-05-22, 21:24
Zgłoś
eMJay8086 2014-05-22, 21:26
@Ajodegi

Kolega powinien zdawać prawo jazdy powtórnie. Do skutku. Żeby nie musiał potem zdrapywać kogoś z maski.
W taki sposób giną piesi na drogach o wielu pasach ruchu.
Zgłoś
qwerq221 2014-05-22, 21:30
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-22, 21:34 3
@eMJay8086 Giną zwykle z własnej głupoty. Co do ewentualnej winy polecam zapoznanie się z Art.14 pkt.1 podpunkt b:
Zabrania się:

Wchodzenia na jezdnię:
b) spoza pojazdu lub innej przeszkody ograniczającej widoczność drogi;
Zgłoś
sebe13 2014-05-22, 21:37
@Pącki
Czytałeś ze zrozumieniem ? Komentowałem pierwszą połowę, bo nie dałem rady słuchać tej ślunskiej zawiści. Chyba nie rozumiesz o co chodziło z łukiem, zrobić Ci rysunek poglądowy w paincie ? Skoro nie zauważyłeś w codziennej jeździe, że niektóre łuki dają lepsze możliwości wyprzedzania ( tudzież omijania przeszkód ), to teraz z kolei ja zaczynam powątpiewać w istnienie Twojego prawa jazdy. Jednak żeby nie zakończyć cebulacko, to mam nadzieję, że to druga połowa filmu prezentowała bardziej niebezpieczną jazdę, i to ona spowodowała Twoje hejty.
Zgłoś
BIMBO1985 2014-05-22, 21:43
Zgłoś
Rinko 2014-05-22, 21:46 2
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-22, 21:46
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-22, 21:50 1
Tutaj nie było wyprzedzania na przejściu, jechał swoim pasem, jakby tutaj raper nie zauważył, to dwa pasy były w tym samym kierunku. Żadnego wyprzedzania, tylko jazda swoim pasem, nie wiem skąd raperze wnioski o wyprzedzaniu. To wszystkim poruszającym się po miastach powinno się wlepiać mandaty, idąc twoim tokiem myślenia.
Zgłoś
~DMT 2014-05-22, 22:04 1
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-22, 22:19
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-22, 22:19 1
Zgłoś
Philipek 2014-05-22, 22:20 3
ale tu widze ladne wytresowane stado barankow. sproboj kiedys taka linie miec jak on to zobaczysz, ze masz 100% pewnosci i widocznosci. samochod tak jedzie pewniej, nie wpada w poslizg przy wiekszej predkosci. najbardziej takie z🤬by mnie bawia jak ktos stanie przy ciaglej linii na awaryjnych a wszyscy za nim zastanawiaja sie czy moga go minac. zanim pierwszy jelop pojedzie to juz mega korek -.- jebnijcie sie w leb. gosciu jedzie ladnie i bezpiecznie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem