📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:47

@Ajodegi
Kolega powinien zdawać prawo jazdy powtórnie. Do skutku. Żeby nie musiał potem zdrapywać kogoś z maski.
W taki sposób giną piesi na drogach o wielu pasach ruchu.
Kolega powinien zdawać prawo jazdy powtórnie. Do skutku. Żeby nie musiał potem zdrapywać kogoś z maski.
W taki sposób giną piesi na drogach o wielu pasach ruchu.

@eMJay8086 Giną zwykle z własnej głupoty. Co do ewentualnej winy polecam zapoznanie się z Art.14 pkt.1 podpunkt b:
Zabrania się:
Wchodzenia na jezdnię:
b) spoza pojazdu lub innej przeszkody ograniczającej widoczność drogi;
Zabrania się:
Wchodzenia na jezdnię:
b) spoza pojazdu lub innej przeszkody ograniczającej widoczność drogi;
@Pącki
Czytałeś ze zrozumieniem ? Komentowałem pierwszą połowę, bo nie dałem rady słuchać tej ślunskiej zawiści. Chyba nie rozumiesz o co chodziło z łukiem, zrobić Ci rysunek poglądowy w paincie ? Skoro nie zauważyłeś w codziennej jeździe, że niektóre łuki dają lepsze możliwości wyprzedzania ( tudzież omijania przeszkód ), to teraz z kolei ja zaczynam powątpiewać w istnienie Twojego prawa jazdy. Jednak żeby nie zakończyć cebulacko, to mam nadzieję, że to druga połowa filmu prezentowała bardziej niebezpieczną jazdę, i to ona spowodowała Twoje hejty.
Czytałeś ze zrozumieniem ? Komentowałem pierwszą połowę, bo nie dałem rady słuchać tej ślunskiej zawiści. Chyba nie rozumiesz o co chodziło z łukiem, zrobić Ci rysunek poglądowy w paincie ? Skoro nie zauważyłeś w codziennej jeździe, że niektóre łuki dają lepsze możliwości wyprzedzania ( tudzież omijania przeszkód ), to teraz z kolei ja zaczynam powątpiewać w istnienie Twojego prawa jazdy. Jednak żeby nie zakończyć cebulacko, to mam nadzieję, że to druga połowa filmu prezentowała bardziej niebezpieczną jazdę, i to ona spowodowała Twoje hejty.

Tutaj nie było wyprzedzania na przejściu, jechał swoim pasem, jakby tutaj raper nie zauważył, to dwa pasy były w tym samym kierunku. Żadnego wyprzedzania, tylko jazda swoim pasem, nie wiem skąd raperze wnioski o wyprzedzaniu. To wszystkim poruszającym się po miastach powinno się wlepiać mandaty, idąc twoim tokiem myślenia.

ale tu widze ladne wytresowane stado barankow. sproboj kiedys taka linie miec jak on to zobaczysz, ze masz 100% pewnosci i widocznosci. samochod tak jedzie pewniej, nie wpada w poslizg przy wiekszej predkosci. najbardziej takie z🤬by mnie bawia jak ktos stanie przy ciaglej linii na awaryjnych a wszyscy za nim zastanawiaja sie czy moga go minac. zanim pierwszy jelop pojedzie to juz mega korek -.- jebnijcie sie w leb. gosciu jedzie ladnie i bezpiecznie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie