Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Pralpunkt 2022-01-20, 19:12 2
Dobrze mówi porównanie do cz🤬cha to obraza ,
A najgorzej że k🤬a zrobiła się taka poprawjosc polityczna że nie możesz mówić cz🤬ch tylko Afroamerykanin, pedal tylko gej ....bo się obrażą ,Żyda nie możesz skrytykować bo jesteś antysemitą...
Zgłoś
slupczanin 2022-01-20, 21:32
Słupsk pozdrawia!

podpis użytkownika

Lekarz mi mówi że jestem ZDROWO p🤬lnięty.
Zgłoś
mazga50 2022-01-20, 21:53 1
Chyba ją bardzo lubię...
Zgłoś
ArkaSzatana 2022-01-20, 22:24 5
Zgłoś
m................l 2022-01-20, 22:26
svenio napisał/a:

Jak dla mnie nie ma czegoś takiego jak równanie ras dla muzułmanów zawsze , będziemy niewiernymi a największym ich marzeniem to zbiorowy behead i zbiorowy sylwester jak w kolonii Dla afrykańczyków będziemy białasami dla latynosów gringos a dla żydów gojami Więc co wyznanie czy rasa to inne obraźliwe określenia na białasów
Na siłę zachód stara się być teraz cool bo setki lat gw🤬cili , mordowali y rabowali w koloniach to teraz zbierają karmę my nie musimy bo nikogo nie okradalismy jak wester union ani nie zniewalaliśmy, więc mamy prawo być po prostu sobą

A Turków pod Wiedniem kto przepędził? Musimy odpłacić ciemnawym braciom

Zgłoś
janlew 2022-01-21, 0:10 2
Kuleczka napisał/a:

No dokładnie, dlatego naprawdę nie wiem skąd w Polakach biorą się te szlachetne na siłę obronne pobudki względem czarnych xD

W Polakach akurat się nie biorą, ale na miano Polaka trzeba sobie zasłużyć, cała reszta to tylko obywatele RP.
Zgłoś
Adam1908 2022-01-21, 0:52
Mają tam drużynę Czarni Słupsk i o co chodzi?
Zgłoś
Kepeszek 2022-01-21, 14:30 2
adrianthc napisał/a:

Tępa ale konkretna baba. Czarnych to cz🤬ch a nie jakiś Afroamerykanin.

jaka konkretna? ona nawet nie rozumie konceptu internetowego mema. Myśli, że to czyjś głos w sprawie. P🤬da głupia jak garść piachu. Nic wspolnego z byciem konkretnym

podpis użytkownika

Lubelska sekcja mma
Zgłoś
Wiewór 2022-01-21, 17:52
Ten kraj jest memem

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Kidl3r 2022-01-22, 14:28
Nie mów do mnie cz🤬chu...

podpis użytkownika

Nie wierzę w piekło widząc do czego jest człowiek na ziemi zdolny.
Zgłoś
whitenegro 2022-01-22, 19:13
Słynna Aldonka z Urzędu Pracy... Ona naprawdę jest taka tępa. Robotę dostała bo należy do partii, sekretarka a nie umie włączyć komputera...
Zgłoś
LouisdeFunes 2022-08-10, 3:00
głupia k🤬a zawsze pozostanie głupią k🤬ą nic tego nie zmieni
Zgłoś