👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja juz tu z lancą w dloni zachęcony tytulem, jak mi się w pierwszej chwili wydawało- "słynne cycate kobiety", a tu...

brunetki, blondynki czy też rude - wszystkie was kochamy

eee.... z tym kochaniem to jednak różnie jest

Pener666 napisał/a:
"ha ha ha jaki on mały!"
![]()
przykro że to Ciebie dotknęło

pl.wikiquote.org/wiki/Maria_Skłodowska-Curie
pl.wikiquote.org/wiki/Margaret_Thatcher
Macie. Buce.
W ogóle to Wasz problem, że nie umiecie sobie znaleźć inteligentnej kobiety hahahahahahaha
pl.wikiquote.org/wiki/Margaret_Thatcher
Macie. Buce.
W ogóle to Wasz problem, że nie umiecie sobie znaleźć inteligentnej kobiety hahahahahahaha

"Zostańmy przyjaciółmi"
"Nie jestem gotowa na związek"
"Mam okres"
"Nie jestem gotowa na związek"
"Mam okres"

"Mamusia wraca z sanatorium"
"Jak będziesz grzeczny"
"Znów piłeś?! Czy tak jak ostatnio napadli na ciebie i wódę go gardła wlewali?"
"Jak będziesz grzeczny"
"Znów piłeś?! Czy tak jak ostatnio napadli na ciebie i wódę go gardła wlewali?"
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie