📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:11

I dlatego odmawiam jak mnie ktoś namawia na "suszki". Dwa razy spróbowałam, pasożyty które się pewnie po tym zalęgły będę mieć do końca życia.
A z rodzimych z🤬bów mamy tatara.
Zaś ta załoga coś jajcarska. Dziwne że nikt z was nie skomentował zajebistej różowej opaski z kocimi uszami którą ów smakosz nosi, jego fryzu z rogami, czy słodkich kapciuszków.
A laska za nim jak na starawą babę niezła. Chyba warto zamówić se babę wysyłkowo, starzeją się znacznie lepiej od naszych (choć zobaczymy co ze mną będzie...).
A z rodzimych z🤬bów mamy tatara.
Zaś ta załoga coś jajcarska. Dziwne że nikt z was nie skomentował zajebistej różowej opaski z kocimi uszami którą ów smakosz nosi, jego fryzu z rogami, czy słodkich kapciuszków.
A laska za nim jak na starawą babę niezła. Chyba warto zamówić se babę wysyłkowo, starzeją się znacznie lepiej od naszych (choć zobaczymy co ze mną będzie...).
Ja nawet wodę gotuję 10 minut. Tylko wtedy będzie pozbawiona mikrobów.
Zarażenie nicieniami
Gdzieś film oglądałem, gdzie gość mówił o występowaniu nicieni w rybach morskich i jak się je wykrywa i usuwa w przetwórni ryb. Im bliżej ryby łowione lądu tym więcej osobników ma w sobie nicienie.

Gdzieś film oglądałem, gdzie gość mówił o występowaniu nicieni w rybach morskich i jak się je wykrywa i usuwa w przetwórni ryb. Im bliżej ryby łowione lądu tym więcej osobników ma w sobie nicienie.
Damianos88 napisał/a:
Dla mnie to bardziej japonczyk
Jednak koreańscy. 초장-czojang. Pierwszy rozdział
marcinek310 napisał/a:
Dialog na poziomie.
Wsadź sobie palca do dupy. Nie pozdrawiam
Dziękuje, pedalskie zabawy pozostawię Tobie.
Również nie pozdrawiam.
winnywalen napisał/a:
Ale smaka zrobił na pewno lepsze to niż jedzenie śmierdzącej świni
schabowy ci smierdzi?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie