👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Tosz to Emily!!!
Diabeł ciągle się nią interesuje ;p
Wciągała kokę i teraz resztkami czyści zęby.
Szkoda by coś takiego sie marnowało.
Diabeł ciągle się nią interesuje ;p
Wciągała kokę i teraz resztkami czyści zęby.
Szkoda by coś takiego sie marnowało.

babycow
Nie mówimy tu o cudzym koźlaku.
Tylko o tym naszym-własnym.
A poza tym to ci nie wierze.
No chyba że urodziłeś się bez nosa.
A tak w ogóle to amerykańscy naukowcy dowiedli że spożywanie niewielkich ilości wydzielin górnych dróg oddechowych w dzieciństwie zmniejsz ryzyko późniejszego homoseksualizmu.
A tak w ogóle to i tak muszę powiedzieć że: r🤬ałbym.
Nie mówimy tu o cudzym koźlaku.
Tylko o tym naszym-własnym.
A poza tym to ci nie wierze.
No chyba że urodziłeś się bez nosa.
A tak w ogóle to amerykańscy naukowcy dowiedli że spożywanie niewielkich ilości wydzielin górnych dróg oddechowych w dzieciństwie zmniejsz ryzyko późniejszego homoseksualizmu.
A tak w ogóle to i tak muszę powiedzieć że: r🤬ałbym.

Okash napisał/a:
Wikipedia:
Jest to czynność dość powszechna, ale stanowiąca tabu, uważana przez większość za obrzydliwą, nawet przez tych, którzy sami to robią.
W takim razie ta "większość" chyba pomyliła strony.
Jak to Debra to niech zdechnie przez te gluty! Przez nią nie będzie więcej cycków Hanny w Dexterze!

adilokmon napisał/a:
Jak to Debra to niech zdechnie przez te gluty! Przez nią nie będzie więcej cycków Hanny w Dexterze!
Ale dzieki niej nie bedzie tez grubej dupy LaGuerta'y.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie