Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 46 minut temu
Smacznego
~Velture • 2018-06-14, 9:26
Może czasem jednak lepiej dorzucić kilka dolców i pójść do lepszej knajpy

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2018-06-15, 12:32
HiHtitmamnan napisał/a:

@Heydash na pewno zjadłbyś zupę ze szczurami

I tu mnie masz bo nie jem mięsa (czekam na prawilny osąd) ale nie wybrzydzał bym jakby szczur coś tam gmerał w garnku/talerzu. Prawdopodobnie większość z nas zjadła gdzieś kiedyś takie jedzenie i żyje. Co cię nie zabije to cię wzmocni, a estetyka w kwestiach podstawowych potrzeb zabije nie wzmocni.
Zgłoś
~Velture 2018-06-15, 13:30 3
Heydash napisał/a:

I tu mnie masz bo nie jem mięsa (czekam na prawilny osąd) ale nie wybrzydzał bym jakby szczur coś tam gmerał w garnku/talerzu. Prawdopodobnie większość z nas zjadła gdzieś kiedyś takie jedzenie i żyje. Co cię nie zabije to cię wzmocni, a estetyka w kwestiach podstawowych potrzeb zabije nie wzmocni.

Mi czasem jak coś spadnie w kuchni na podłogę to normalnie podnoszę i jem.
Na dobrą sprawę to podejrzewam, że więcej zarazków ma deska do krojenia na której ciągle jakieś odpadki po żarciu leżą niż kawałek podłogi po którym się tylko chodzi.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
Wiewór 2018-06-15, 14:59
Argeusz napisał/a:

@up mówisz o Polsce?

U nas też jest syf

Ja jadam w trasie tylko w ambasadach USA. W nieznanych miejscach albo cię okradną albo cię zesra na rzadko.
Zgłoś
Dziadek_Mroz 2018-06-15, 16:41
Uwielbiam Mielno
Zgłoś
zakmen 2018-06-15, 17:15
@jbone

Lepiej spytaj zwyczajnego pracownika a nie ,,kierownika" bo co prawda starają się trzymać poziom ale aż tak bardzo kolorowo to też nie jest.
Zgłoś
Diggerx 2018-06-15, 18:18 1
Heydash napisał/a:

I tu mnie masz bo nie jem mięsa (czekam na prawilny osąd)

pedau
Zgłoś
HalfGod 2018-06-15, 18:59 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Wiewór 2018-06-15, 22:49
zakmen napisał/a:

@jbone

Lepiej spytaj zwyczajnego pracownika a nie ,,kierownika" bo co prawda starają się trzymać poziom ale aż tak bardzo kolorowo to też nie jest.

Jest kolorowo. Mcd ma najwyższe standardy czystości i kontroli świeżości żywności. Nie ma mowy o jakichkolwiek ustępstwach powodujących syf.
Gdyby polskie szpitale były tak czyste to nigdy nikt niczym by się w nich zaraził.
Każdy mcd każdej nocy jest gruntownie myty od podłogi po sufit. Nawet odsuwaja wszystkie meble i pod nimi sprzataja.
Zapytajcie polskiego byznesmana restauratora kiedy ostatnio ręce myl po wyjściu z kibla a co dopiero sprzatal.
Zgłoś
DoubleBorger 2018-06-16, 10:28 1
Kjo ki ki pa ljio ljio

Ktoś tam miał nadzieję, że w Polsce tak nie jest. Mam takie potwierdzone info, że na morzem świeża ryba to tylko z nazwy, wszystko mrożone, ale ludzie jadą nad morze po śwoeżą rybkę ryby trzymali na podłodze albo wycierali szmatą do podłogi. Może i kilka trafi się czystych moejsc, ale jakby sanepid zrobił niezapowiedziany nalot na wszystkie nadmorskie smażalnie, to wieleby się zmieniło
Zgłoś
zakmen 2018-06-17, 21:37
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Wiewór 2018-06-18, 12:55
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem