📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 7:58

HiHtitmamnan napisał/a:
@Heydash na pewno zjadłbyś zupę ze szczurami
![]()
I tu mnie masz bo nie jem mięsa (czekam na prawilny osąd) ale nie wybrzydzał bym jakby szczur coś tam gmerał w garnku/talerzu. Prawdopodobnie większość z nas zjadła gdzieś kiedyś takie jedzenie i żyje. Co cię nie zabije to cię wzmocni, a estetyka w kwestiach podstawowych potrzeb zabije nie wzmocni.

Heydash napisał/a:
I tu mnie masz bo nie jem mięsa (czekam na prawilny osąd) ale nie wybrzydzał bym jakby szczur coś tam gmerał w garnku/talerzu. Prawdopodobnie większość z nas zjadła gdzieś kiedyś takie jedzenie i żyje. Co cię nie zabije to cię wzmocni, a estetyka w kwestiach podstawowych potrzeb zabije nie wzmocni.
Mi czasem jak coś spadnie w kuchni na podłogę to normalnie podnoszę i jem.
Na dobrą sprawę to podejrzewam, że więcej zarazków ma deska do krojenia na której ciągle jakieś odpadki po żarciu leżą niż kawałek podłogi po którym się tylko chodzi.
Argeusz napisał/a:
@up mówisz o Polsce?
U nas też jest syf
Ja jadam w trasie tylko w ambasadach USA. W nieznanych miejscach albo cię okradną albo cię zesra na rzadko.

@jbone
Lepiej spytaj zwyczajnego pracownika a nie ,,kierownika" bo co prawda starają się trzymać poziom ale aż tak bardzo kolorowo to też nie jest.
Lepiej spytaj zwyczajnego pracownika a nie ,,kierownika" bo co prawda starają się trzymać poziom ale aż tak bardzo kolorowo to też nie jest.
Heydash napisał/a:
I tu mnie masz bo nie jem mięsa (czekam na prawilny osąd)
pedau
zakmen napisał/a:
@jbone
Jest kolorowo. Mcd ma najwyższe standardy czystości i kontroli świeżości żywności. Nie ma mowy o jakichkolwiek ustępstwach powodujących syf.
Gdyby polskie szpitale były tak czyste to nigdy nikt niczym by się w nich zaraził.
Każdy mcd każdej nocy jest gruntownie myty od podłogi po sufit. Nawet odsuwaja wszystkie meble i pod nimi sprzataja.
Zapytajcie polskiego byznesmana restauratora kiedy ostatnio ręce myl po wyjściu z kibla a co dopiero sprzatal.
Kjo ki ki pa ljio ljio
Ktoś tam miał nadzieję, że w Polsce tak nie jest. Mam takie potwierdzone info, że na morzem świeża ryba to tylko z nazwy, wszystko mrożone, ale ludzie jadą nad morze po śwoeżą rybkę
ryby trzymali na podłodze albo wycierali szmatą do podłogi. Może i kilka trafi się czystych moejsc, ale jakby sanepid zrobił niezapowiedziany nalot na wszystkie nadmorskie smażalnie, to wieleby się zmieniło
Ktoś tam miał nadzieję, że w Polsce tak nie jest. Mam takie potwierdzone info, że na morzem świeża ryba to tylko z nazwy, wszystko mrożone, ale ludzie jadą nad morze po śwoeżą rybkę

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie