Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:36
Smalec z psa
konto usunięte • 2013-12-09, 20:18
Mówią, że nie ważne co i nie ważne gdzie, a ważne z kim, albo z kogo:)
Dla wielbicieli psów, w tym mnie, może to trochę zniesmaczyć, ale o to w końcu tu chodzi:)

Jak było, to było na c🤬j drążyć
szukałem, nie znalazłem
Nie wiem czy dobry dział wybrałem, jak coś to Panie admin
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Avalanger 2013-12-11, 15:40 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-11, 16:12
Wiecie jaki pies jest najszybszy na swiecie ?

ten który przebiegnie przez Radoszyce
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-11, 16:40
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Sl1pH33D 2013-12-11, 17:30
Radoszyce to wiocha jak każda inna... Fakt, że o jej mieszkańcach przyległ pewien stereotyp "chamów radoszyckich" jest aktualny, aż do dziś . Materiał ten jest dość stary ale z tego mi wiadomo to jest on robiony od dziesiątek lat, obecnie pewnie też tylko dyskretniej... starych nawyków się nie pozbedą. O właściwościach leczniczych tego smalcu i ja sporo słyszałem... ale czy to prawda nie wiem. Równie dobrze za czasów drugiej wojny ludzie mogli jeść go bo był po prostu smaczny, a potem tłumaczyli się tym, że zdrowy. TVP i ich głupawi reporteży szukali sensacji to ją znaleźli jak zwykle. Mi się wydaje, że pojęcia zielonego za grosz nie mają jak zwykle o tym o czym gadają. Sam reportaż jest byle jaki i nic nie wnosi. Nie ma w nim nic konkretnego. Sama nazwa "majonez babuni" jest tak "z d*py" wzięta, że nawet gołym okiem widać, jak reporterka się o niego pyta ludzi to nie widzą o co chodzi. Zwykłe wymysł na rzecz tego reportażu. Zamiast podejść powiedzieć tak "po wiejsku": "doła by pani tego smalcu trochę sąsiadka mnie przysłała powiedziała, że pani mo". To pyta się o "majonez..." głupia. Od razu ludzie podstęp zwietrzyli... na prawdę ci dziennikarze wszyscy to taborety jakich mało.

btw. Heh przypomniała mi się taka mała anegdotka. Jak babka z radoszyc (już kilka lat temu) mówi do córki, która stwierdziła, że "nigdy w życiu bym tego nie zjadła"... "tyś więcej tego smalcu zeżarła niż ważysz" ;D
Zgłoś
MadDave 2013-12-11, 17:35 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-11, 18:23
sadol.pl/co-zjadlby-na-niby-sadysta-d-vt251325.htm
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-11, 20:38 1
Zgłoś
Colicab 2013-12-11, 21:46 1
niektórzy są tak nowocześni, że nie uwierzą nawet, że zioła pomagaja i z radościa polecą do apteki po tabletkę.
Zgłoś
Sl1pH33D 2013-12-12, 5:05 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-12, 8:06
Zgłoś
Seether 2013-12-12, 13:25 1
Zgłoś
Krak 2013-12-12, 15:03
wlochi napisał/a:

@castagir
prędzej byś sie posrał niż przeżył.

Powinno być: zszedł niż zesrał
Zgłoś
shogun 2013-12-12, 22:41 1
tran z rekina to nawet w tvn reklamują, a smalec z psa dwójka zakazała
Zgłoś
Loliconus 2024-05-19, 19:44
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem