👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Essent napisał/a:
Niby smerf, a chodzi wk🤬iony jak gargamel
Bo to maruda
Obstawiam wybuch w fabryce skittlesów, albo ukaranie grafficiarza w najlepszy możliwy sposób

Raczej nie argentyzm. Przy akumulacji srebra w organiźmie skóra staje się niebiesko-fioletowa. Prędzej bym stawiał na potraktowanie trudno zmywalnym barwnikiem, i teraz chodzi wk🤬iony jak gargamel któremu znowu nie wyszło.

K🤬a zostanę alkoholikiem przez swoją dziewczynę r🤬am ją zawsze naj🤬y a r🤬am ją codziennie a ogólnie spoko film
R🤬aczbobu napisał/a:
K🤬a zostanę alkoholikiem przez swoją dziewczynę r🤬am ją zawsze naj🤬y a r🤬am ją codziennie a ogólnie spoko film
zastanawiam się jak musi wyglądać Twoja dziewczyna, że musisz się naj🤬 żeby ją tknąć.
A później przeczytałem Twój nick.

UP@ no jest taka mocne 4/10 a pije dlatego bo jestem wstydliwy
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie