Fake z tym pociągiem. Każdy już od przedszkola wie, że do Lichenia to tylko PKS'em. Nie na darmo mówi się o zaj🤬ym autobusie jak PKS do Lichenia.
podpis użytkownika
☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻

@wieczór: noo i właśnie dlatego nazywają swoje odcinki "video dowcip"
Po prostu przedstawiają własną aranżacje znanych lub mniej znanych dowcipów

Dobry patriotyczny film, chłopaki promują polską wódkę "Pan Tadeusz". Aż mam ochotę się jej napić.
Bo to co polskie jest dla Polaka najlepsze, i polskie Polakowi nie szkodzi:)

Bo to co polskie jest dla Polaka najlepsze, i polskie Polakowi nie szkodzi:)
podpis użytkownika
Amor Patriae nostra Lex!

To jest dno, muł i wodorosty... Nie rozumiem dlaczego ludzie się tym tak podniecają. Dodatkowo zalatuje reklamą c🤬jowej wódy.
Ostatnio w ogóle jest moda na wszystko co ludzie wyprodukują, niezależnie od poziomu. C🤬jowizna spod znaku SIEMANKO WITAM W MOJEJ KUCHNI i innych blogów vlogów. Może niektórym kojarzy się z produkcjami Zf Skurcz ale niestety ten chłam nie dorasta im nawet do pięt.
Ludzie miejcie trochę gustu...
Ostatnio w ogóle jest moda na wszystko co ludzie wyprodukują, niezależnie od poziomu. C🤬jowizna spod znaku SIEMANKO WITAM W MOJEJ KUCHNI i innych blogów vlogów. Może niektórym kojarzy się z produkcjami Zf Skurcz ale niestety ten chłam nie dorasta im nawet do pięt.
Ludzie miejcie trochę gustu...
Tusk i Kaczyński wiszą grzecznie na ścianie.
,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych,tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani."
podpis użytkownika
,,Patrzysz na k🤬ę,myślisz to k🤬a,a sam jesteś k🤬ą dla kogoś tam...",,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych,tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani."
Roxoli, przecież ZF Skurcz to przy tym majstersztyk. "Bandziorno", "Kobyle caco", "Sum" i reszta, to powinny przecież Oscara dostać za scenariusz.