Podstawowa różnica jest taka że te po prawej mają na sobie swego rodzaju "strój służbowy" a te po lewej noszą te szmaty bo w innym przypadku będę przez swoich kozojebiących braci uważane za dz🤬ki, reszta różnic, z tego co widziałem, została tobie wytłumaczona tępy c🤬ju.
Większość młodych dziewczyn, które są wychowywane w Europie ale w muzułmańskich rodzinach tak naprawdę nieźle cierpi kiedy nagle ich poj🤬y muzułmański tatuś nakazuje im cały dzień chodzić w tych szmatach, są do tego zmuszane a gdy to tylko zdejmą w miejscu publicznym to ryzykują nawet życiem.
Większość młodych dziewczyn, które są wychowywane w Europie ale w muzułmańskich rodzinach tak naprawdę nieźle cierpi kiedy nagle ich poj🤬y muzułmański tatuś nakazuje im cały dzień chodzić w tych szmatach, są do tego zmuszane a gdy to tylko zdejmą w miejscu publicznym to ryzykują nawet życiem.

feranos napisał/a:
@wajnona, gdybyś nie była kobietą to nazwałbym cię idiotą, ale wybaczam. Strony ci się pomieszały :p Muzułmanki są po lewej, tzn w sumie to u ciebie obie są prawe
![]()
Faktycznie, dwa razy napisałam "te po prawej"

Ja się nie śmieje z c🤬tych kobiet. Ja mam najebkę z religi.... każdej religii, bo ludziom można łatwo zrobić wodę z mózgu

vajron napisał/a:
@gonzo p🤬donzo Ale kazał swoim wysłannikom r🤬ać dzieci więc na to samo wychodzi. W dodatku miał nieślubne dziecko z 13 letnią dziewczynką, która już miała faceta (w sensie z Maryją)
Papież w tamtych czasach robił to samo, więc co się czepiasz?