Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Wojtyła nie chciałby chyba być przez ciebie wywyższany, myślę że stawianie Mahometa i Jana Pawła II to nie jest zły pomysł.
moj post byl ironiczny, i raczej porownalem w nim przewodcow religijnych do dyktatorow niz ich jakos wywyzszalem
Rady typu "To przecież sadistic. Jak się nie podoba to zmień serwis." są równie idiotyczne. Czyli to zdjęcie jest tak przeokropnie sadystyczne?
Mam nadzieję, że jak wam się kopnie w kalendarz to w waszych wioskach też się będą z tego śmiać.

Tyle piw ma jedynie ze względu na obecność papieża na zdjęciu. Wasz poziom jest żałosny.
Rady typu "To przecież sadistic. Jak się nie podoba to zmień serwis." są równie idiotyczne. Czyli to zdjęcie jest tak przeokropnie sadystyczne?
Mam nadzieję, że jak wam się kopnie w kalendarz to w waszych wioskach też się będą z tego śmiać.![]()
Niechaj nasze zwłoki trafią kiedyś na Harda...

Mam nadzieję, że jak wam się kopnie w kalendarz to w waszych wioskach też się będą z tego śmiać.
Wole zeby ze mnie zartowali i zapamietali niz umrzec anonimowo... Ale to może tylko ja mam takie "parcie na szkło"

Wole zeby ze mnie zartowali i zapamietali niz umrzec anonimowo... Ale to może tylko ja mam takie "parcie na szkło"![]()
Dlaczego nie ma takiej napinki jak śmiejemy się z Hitlera?

Tyle piw ma jedynie ze względu na obecność papieża na zdjęciu. Wasz poziom jest żałosny.
Mam nadzieję, że jak wam się kopnie w kalendarz to w waszych wioskach też się będą z tego śmiać.![]()
To won do garów. Może Ci się na denku papież/jezus objawi

Jeżeli ktoś mi napisze ile dobrego zrobił JP2 dla ludzi bezinteresownie, nie mając w tym interesu dla swojej organizacji kościelnej (pomijając integrację na pielgrzymkach) to wtedy może zmienię zdanie o nim.
Cóż, niektórzy wolą słuchać innych niż myśleć samodzielnie i to się nie zmieni nigdy.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie