Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 10 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oskarek 2010-04-01, 17:13
sadistic-bez-zartow-o-papiezu.pl

nie ma takiej strony
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-01, 22:00
hellmans11 napisał/a:

Wojtyła nie chciałby chyba być przez ciebie wywyższany, myślę że stawianie Mahometa i Jana Pawła II to nie jest zły pomysł.

moj post byl ironiczny, i raczej porownalem w nim przewodcow religijnych do dyktatorow niz ich jakos wywyzszalem
Zgłoś
Krysztalowa 2010-04-01, 22:44
Tyle piw ma jedynie ze względu na obecność papieża na zdjęciu. Wasz poziom jest żałosny.
Rady typu "To przecież sadistic. Jak się nie podoba to zmień serwis." są równie idiotyczne. Czyli to zdjęcie jest tak przeokropnie sadystyczne?
Mam nadzieję, że jak wam się kopnie w kalendarz to w waszych wioskach też się będą z tego śmiać.
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-01, 22:55 2
Krysztalowa napisał/a:

Tyle piw ma jedynie ze względu na obecność papieża na zdjęciu. Wasz poziom jest żałosny.
Rady typu "To przecież sadistic. Jak się nie podoba to zmień serwis." są równie idiotyczne. Czyli to zdjęcie jest tak przeokropnie sadystyczne?
Mam nadzieję, że jak wam się kopnie w kalendarz to w waszych wioskach też się będą z tego śmiać.

Niechaj nasze zwłoki trafią kiedyś na Harda...
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-01, 23:53 2
Krysztalowa napisał/a:

Wole zeby ze mnie zartowali i zapamietali niz umrzec anonimowo... Ale to może tylko ja mam takie "parcie na szkło"
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-02, 0:38
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-02, 5:21
Baalp napisał/a:

Wole zeby ze mnie zartowali i zapamietali niz umrzec anonimowo... Ale to może tylko ja mam takie "parcie na szkło"

Dlaczego nie ma takiej napinki jak śmiejemy się z Hitlera?
Zgłoś
~Vuko 2010-04-02, 9:13 1
Krysztalowa napisał/a:

To won do garów. Może Ci się na denku papież/jezus objawi
Zgłoś
Ivo 2010-04-02, 9:50 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-02, 13:37 1
Szkoda że ludzie nie pozwalają się śmiać z agenta watykanu, który po 89 roku działał na szkodę Polski. (patrz konkordat). Przecież JP2 reprezentował interesy KK, a nie Polaków. W końcu Watykan musi się z czegoś utrzymać i funkcjonować jako państwo, a kto tego tworu lepiej nie utrzyma jak owieczki wrzucające kasę na tacę i państwa które podpisały konkordat z Watykanem.

Jeżeli ktoś mi napisze ile dobrego zrobił JP2 dla ludzi bezinteresownie, nie mając w tym interesu dla swojej organizacji kościelnej (pomijając integrację na pielgrzymkach) to wtedy może zmienię zdanie o nim.
Zgłoś
Key. 2010-04-02, 16:41
moim zdaniem tu chodzi o to jak zostało wychowane nasze społeczeństwo. Papież był czczony już za życia, mnie też wpajano że jest on "super-zajebisty", przecież to "nasz" papież, POLAK. Miliony ludzi które jechały na spotkanie z nim, żeby móc go zobaczyć z odległości kilku kilometrów, zaczarowane jego każdym słowem, bez względu na to co mówił.
Cóż, niektórzy wolą słuchać innych niż myśleć samodzielnie i to się nie zmieni nigdy.
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-02, 18:09
Zgłoś
~Vuko 2010-04-02, 18:26
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-02, 18:30
denke, chyba sobie nawet sprawy nie zdajesz jak bardzo się Ż__zi sami z siebie śmieją.
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-02, 18:38
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem