Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:25
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
chada 2024-07-26, 18:42
DziQ1916 napisał/a:

Nie przeszkadza wam jak tir rozjedzie małe dziecko w Indiach a tu przeżywacie bo ojciec się hardcorowo bawi z dziecmi co z tym sadolem sie dzieje... skąd tych pisd tu nalazło na sadola? pewnie z j03monster...
wynocha za bycie mięczakiem na tiktoka tam nie ma takich filmów.

nikt tu nie jest mięczakiem tylko to jest gówno bezbeckie na miare tiktoka, sadol jest na filmiki jak tir rozjeżdża małe dzieci a nie jakiś pedał w nich swoimi plastikowymi kulkami strzela
Zgłoś
NubzoR 2024-07-26, 18:46
Abibabe napisał/a:

Jak wspominałam macie tak dużo z nazistów że dla Twojego sumienia nie zrobiło by to nic morderstwo kobiety tudzież dziecka.
Tylko utrwalasz ten stereotyp we mnie.
Dziękuję mój drogi Niemcu z wyboru.
Wytłumacz mi w takim razie dlaczego mam myśleć inaczej o grupie etnicznej która będąc na łonie Rzeczypospolitej jako jedyna w swojej wyjątkowej gwarze ma wyrażenie pejoratywne oznaczające wszystkich Polaków nie pochodzących ze Śląska. Mając odwieczną wojnę (czasami na śmierć i życie) z mieszkańcami najbliższej krainy geograficznej.
Której duża część deklaruje głośno odrębność a nawet chęć oderwania się od naszej ukochanej Polski.
Wytłumacz mi to proszę i przekonaj mnie ze się mylę a zmienię moje zdanie oraz będę Was Ślązaków broniła!
Zrób to jeśli potrafisz albo zamilknij. Bo próba wymigania się od tego zadania płytkimi np. "nie mam zamiaru z gorolce niczego tłumaczyć" uznam za Twoją marną porażkę i tchórzostwo.
Wyzywam Cię!
Proszę Cię o takie samo odniesienie się do mojego wyzwania.
Możesz zaprosić znajomych do dyskusji jeśli to Cię przerasta.

Najpierw , to naucz się składać zdania poprawie dyskdebilko, a potem zadawj , bąrdź wdawaj się w dyskusje dobrze? Nawet napisałem , to w waszym pedalskim języku 'ą,ę' było mi ciężko ale chciałem abyś zrozumiała.

-Jak wspominałam macie tak dużo z nazistów że dla Twojego sumienia nie zrobiło by nic morderstwo kobiety tudzież dziecka.
-Co Ty wygadujesz za głupoty , poważna jesteś ? Patrząc na Twojego facebooka i widząc twe oczy przychodzi mi tylko jedno do głowy - jej oczy, to okno donikąd. Według mnie Ty nawet kłamiesz gdy śpisz, wysyłam Ci serdeczne buzi w czółko kulką !

[ Dodano 2024-07-26, 18:57 ]
minions napisał/a:

Ociec roku! Jeszcze na koniec petarda Achtung powinien im ciepnąć zamiast granata krzycząc Fire on the Hole!

Jak już, to fire IN the hole, nie ON . Z takich jak Ty , to wyciągam organy, by na nich grać
Zgłoś
Abibabe 2024-07-26, 18:59
NubzoR napisał/a:

Najpierw , to naucz się składać zdania poprawie dyskdebilko, a potem zadawj , bąrdź wdawaj się w dyskusje dobrze? Nawet napisałem , to w waszym pedalskim języku 'ą,ę' było mi ciężko ale chciałem abyś zrozumiała.
-Jak wspominałam macie tak dużo z nazistów że dla Twojego sumienia nie zrobiło by nic morderstwo kobiety tudzież dziecka.
-Co Ty wygadujesz za głupoty , poważna jesteś ? Patrząc na Twojego facebooka i widząc twe oczy przychodzi mi tylko jedno do głowy - jej oczy, to okno donikąd. Według mnie Ty nawet kłamiesz gdy śpisz, wysyłam Ci serdeczne buzi w czółko kulką !

A mogę poprosić jednak po polsku, ewentualnie możesz po niemiecku jeśli łatwiej(uczyłam się tego trochę) bo nie potrafię nic z tego co napisałeś zrozumieć.
Wiem, wspomniałeś że się starasz, dziękuję to miłe z Twojej strony.
Ale błagam Cię przeredaguj Twoją wypowiedź jeszcze raz na spokojnie, bez zbędnych uniesień będzie łatwiej. Melisa, stonowane światło, muzyka relaksacyjna, wygodny fotel przed oknem z widokiem na Twój urokliwy Śląsk. Dasz radę, wierzę w Ciebie.
Zgłoś
NubzoR 2024-07-26, 19:06
Abibabe napisał/a:

A mogę poprosić jednak po polsku, ewentualnie możesz po niemiecku jeśli łatwiej(uczyłam się tego trochę) bo nie potrafię nic z tego co napisałeś zrozumieć.
Wiem, wspomniałeś że się starasz, dziękuję to miłe z Twojej strony.
Ale błagam Cię przeredaguj Twoją wypowiedź jeszcze raz na spokojnie, bez zbędnych uniesień będzie łatwiej. Melisa, stonowane światło, muzyka relaksacyjna, wygodny fotel przed oknem z widokiem na Twój urokliwy Śląsk. Dasz radę, wierzę w Ciebie.

Jak już wspomniałem wyżej naucz się pisać ! Potem daj znać , to możemy podyskutować ok ?

edit.
co strach cię obleciał jak wspomniałem o Twoim facebooku huh? Może udostępnie tutaj Twój profil, choć nie wiem czy bana nie dostanę.. Ale za to każdy zerknie z jakim pół-downem mamy do czynienia

edit. Narazie usunąłem linka do Twojego profilu, bo nie wiem czy ban będzie czy też nie.
Zgłoś
Abibabe 2024-07-26, 19:17
NubzoR napisał/a:

Jak już wspomniałem wyżej naucz się pisać ! Potem daj znać , to możemy podyskutować ok ?

Pitu Pitu, nie mam nic do powiedzenia pusto w "kalafie" to się do drobiazgu czepne.
Człowieku!
Dałam tą Twoją wypocine którą naskrobałeś dwie linijki temu do przeczytania trzem osobom.
Informatyk po Polibudzie
Psycholog po UW
I Bohdanowi (był nauczycielem fizyki w Kijowie, niby teraz płytki układa ale bystry gość) bo może to ma coś wspólnego z ukraińskim.
I żadna z tych osób nie może zrozumieć co Ty chciałeś przekazać w tym komentarzu.
Przeczytaj go sobie na spokojnie i proszę wyjaśnij co Ci chodziło po głowie.
Z góry dziękuję
Zgłoś
NubzoR 2024-07-26, 19:29
Abibabe napisał/a:

Pitu Pitu, nie mam nic do powiedzenia pusto w "kalafie" to się do drobiazgu czepne.
Człowieku!
Dałam tą Twoją wypocine którą naskrobałeś dwie linijki temu do przeczytania trzem osobom.
Informatyk po Polibudzie
Psycholog po UW
I Bohdanowi (był nauczycielem fizyki w Kijowie, niby teraz płytki układa ale bystry gość) bo może to ma coś wspólnego z ukraińskim.
I żadna z tych osób nie może zrozumieć co Ty chciałeś przekazać w tym komentarzu.
Przeczytaj go sobie na spokojnie i proszę wyjaśnij co Ci chodziło po głowie.
Z góry dziękuję

Proszę naucz się pisać. Ja pierdziele jeden język umiesz i jeszcze takie błędy walisz... No bez jaj.

ps. „kalafa” to pysk, morda a nie głowa heh doucz się a potem się wypowiadaj , bo jak na razie, to zero absolutne.

edit. zanim coś napiszesz, to sprawdź, to z 5 razy ok, bo jak na razie , to cisnę bekę z tego ;d
Zgłoś
Abibabe 2024-07-26, 19:57
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
NubzoR 2024-07-26, 20:12
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Abibabe 2024-07-26, 20:37
Zgłoś
NubzoR 2024-07-26, 21:06
Zgłoś
Abibabe 2024-07-26, 21:42
Zgłoś
NubzoR 2024-07-26, 22:06
Zgłoś
Abibabe 2024-07-26, 23:36
Zgłoś
Yolanda 2024-07-27, 11:45
M_A napisał/a:

Widzę że masz problem nie tylko ze Ślązakami.
Apropo nierządu - widać że brakuje ci porządnego r🤬ania babciu

Nie pisz synonimu gówna, z wielkiej litery.
Zgłoś
NubzoR 2024-07-27, 13:38
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem