Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:24
chada 2024-07-26, 18:42
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
NubzoR 2024-07-26, 18:46
Abibabe napisał/a:

Jak wspominałam macie tak dużo z nazistów że dla Twojego sumienia nie zrobiło by to nic morderstwo kobiety tudzież dziecka.
Tylko utrwalasz ten stereotyp we mnie.
Dziękuję mój drogi Niemcu z wyboru.
Wytłumacz mi w takim razie dlaczego mam myśleć inaczej o grupie etnicznej która będąc na łonie Rzeczypospolitej jako jedyna w swojej wyjątkowej gwarze ma wyrażenie pejoratywne oznaczające wszystkich Polaków nie pochodzących ze Śląska. Mając odwieczną wojnę (czasami na śmierć i życie) z mieszkańcami najbliższej krainy geograficznej.
Której duża część deklaruje głośno odrębność a nawet chęć oderwania się od naszej ukochanej Polski.
Wytłumacz mi to proszę i przekonaj mnie ze się mylę a zmienię moje zdanie oraz będę Was Ślązaków broniła!
Zrób to jeśli potrafisz albo zamilknij. Bo próba wymigania się od tego zadania płytkimi np. "nie mam zamiaru z gorolce niczego tłumaczyć" uznam za Twoją marną porażkę i tchórzostwo.
Wyzywam Cię!
Proszę Cię o takie samo odniesienie się do mojego wyzwania.
Możesz zaprosić znajomych do dyskusji jeśli to Cię przerasta.

Najpierw , to naucz się składać zdania poprawie dyskdebilko, a potem zadawj , bąrdź wdawaj się w dyskusje dobrze? Nawet napisałem , to w waszym pedalskim języku 'ą,ę' było mi ciężko ale chciałem abyś zrozumiała.

-Jak wspominałam macie tak dużo z nazistów że dla Twojego sumienia nie zrobiło by nic morderstwo kobiety tudzież dziecka.
-Co Ty wygadujesz za głupoty , poważna jesteś ? Patrząc na Twojego facebooka i widząc twe oczy przychodzi mi tylko jedno do głowy - jej oczy, to okno donikąd. Według mnie Ty nawet kłamiesz gdy śpisz, wysyłam Ci serdeczne buzi w czółko kulką !

[ Dodano 2024-07-26, 18:57 ]
minions napisał/a:

Ociec roku! Jeszcze na koniec petarda Achtung powinien im ciepnąć zamiast granata krzycząc Fire on the Hole!

Jak już, to fire IN the hole, nie ON . Z takich jak Ty , to wyciągam organy, by na nich grać
Zgłoś
Abibabe 2024-07-26, 18:59
NubzoR napisał/a:

Najpierw , to naucz się składać zdania poprawie dyskdebilko, a potem zadawj , bąrdź wdawaj się w dyskusje dobrze? Nawet napisałem , to w waszym pedalskim języku 'ą,ę' było mi ciężko ale chciałem abyś zrozumiała.
-Jak wspominałam macie tak dużo z nazistów że dla Twojego sumienia nie zrobiło by nic morderstwo kobiety tudzież dziecka.
-Co Ty wygadujesz za głupoty , poważna jesteś ? Patrząc na Twojego facebooka i widząc twe oczy przychodzi mi tylko jedno do głowy - jej oczy, to okno donikąd. Według mnie Ty nawet kłamiesz gdy śpisz, wysyłam Ci serdeczne buzi w czółko kulką !

A mogę poprosić jednak po polsku, ewentualnie możesz po niemiecku jeśli łatwiej(uczyłam się tego trochę) bo nie potrafię nic z tego co napisałeś zrozumieć.
Wiem, wspomniałeś że się starasz, dziękuję to miłe z Twojej strony.
Ale błagam Cię przeredaguj Twoją wypowiedź jeszcze raz na spokojnie, bez zbędnych uniesień będzie łatwiej. Melisa, stonowane światło, muzyka relaksacyjna, wygodny fotel przed oknem z widokiem na Twój urokliwy Śląsk. Dasz radę, wierzę w Ciebie.
Zgłoś
NubzoR 2024-07-26, 19:06
Abibabe napisał/a:

A mogę poprosić jednak po polsku, ewentualnie możesz po niemiecku jeśli łatwiej(uczyłam się tego trochę) bo nie potrafię nic z tego co napisałeś zrozumieć.
Wiem, wspomniałeś że się starasz, dziękuję to miłe z Twojej strony.
Ale błagam Cię przeredaguj Twoją wypowiedź jeszcze raz na spokojnie, bez zbędnych uniesień będzie łatwiej. Melisa, stonowane światło, muzyka relaksacyjna, wygodny fotel przed oknem z widokiem na Twój urokliwy Śląsk. Dasz radę, wierzę w Ciebie.

Jak już wspomniałem wyżej naucz się pisać ! Potem daj znać , to możemy podyskutować ok ?

edit.
co strach cię obleciał jak wspomniałem o Twoim facebooku huh? Może udostępnie tutaj Twój profil, choć nie wiem czy bana nie dostanę.. Ale za to każdy zerknie z jakim pół-downem mamy do czynienia

edit. Narazie usunąłem linka do Twojego profilu, bo nie wiem czy ban będzie czy też nie.
Zgłoś
Abibabe 2024-07-26, 19:17
NubzoR napisał/a:

Jak już wspomniałem wyżej naucz się pisać ! Potem daj znać , to możemy podyskutować ok ?

Pitu Pitu, nie mam nic do powiedzenia pusto w "kalafie" to się do drobiazgu czepne.
Człowieku!
Dałam tą Twoją wypocine którą naskrobałeś dwie linijki temu do przeczytania trzem osobom.
Informatyk po Polibudzie
Psycholog po UW
I Bohdanowi (był nauczycielem fizyki w Kijowie, niby teraz płytki układa ale bystry gość) bo może to ma coś wspólnego z ukraińskim.
I żadna z tych osób nie może zrozumieć co Ty chciałeś przekazać w tym komentarzu.
Przeczytaj go sobie na spokojnie i proszę wyjaśnij co Ci chodziło po głowie.
Z góry dziękuję
Zgłoś
NubzoR 2024-07-26, 19:29
Abibabe napisał/a:

Pitu Pitu, nie mam nic do powiedzenia pusto w "kalafie" to się do drobiazgu czepne.
Człowieku!
Dałam tą Twoją wypocine którą naskrobałeś dwie linijki temu do przeczytania trzem osobom.
Informatyk po Polibudzie
Psycholog po UW
I Bohdanowi (był nauczycielem fizyki w Kijowie, niby teraz płytki układa ale bystry gość) bo może to ma coś wspólnego z ukraińskim.
I żadna z tych osób nie może zrozumieć co Ty chciałeś przekazać w tym komentarzu.
Przeczytaj go sobie na spokojnie i proszę wyjaśnij co Ci chodziło po głowie.
Z góry dziękuję

Proszę naucz się pisać. Ja pierdziele jeden język umiesz i jeszcze takie błędy walisz... No bez jaj.

ps. „kalafa” to pysk, morda a nie głowa heh doucz się a potem się wypowiadaj , bo jak na razie, to zero absolutne.

edit. zanim coś napiszesz, to sprawdź, to z 5 razy ok, bo jak na razie , to cisnę bekę z tego ;d
Zgłoś
Abibabe 2024-07-26, 19:57
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
NubzoR 2024-07-26, 20:12
Zgłoś
Abibabe 2024-07-26, 20:37
Zgłoś
NubzoR 2024-07-26, 21:06
Zgłoś
Abibabe 2024-07-26, 21:42
Zgłoś
NubzoR 2024-07-26, 22:06
Zgłoś
Abibabe 2024-07-26, 23:36
Zgłoś
Yolanda 2024-07-27, 11:45
Zgłoś
NubzoR 2024-07-27, 13:38
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem