Sayagin666 napisał/a:
smiechles ?
nastepny k🤬a debil z gimnazjum
Ja też śmiechłem.

Sayagin666 napisał/a:
smiechles ?
nastepny k🤬a debil z gimnazjum
Tylko debil wnioskuje debilizm po wieku, jesteś tego najlepszym przykładem że wiek to nie wszystko.

wisniowylk napisał/a:
Tylko debil wnioskuje debilizm po wieku, jesteś tego najlepszym przykładem że wiek to nie wszystko.
nie debilu - tylko tak sie sklada, ze w gimnazjum 90% to debile a niemal 99% gimbazy zagladajacych na sadola to debile

Nie chodzi o wiek ale jak stwierdzil kolega wczesniej w poscie : śmiechłem - to taki skrot myslowy od : cierpie na ciezkie niedoj🤬ie mozgowe...
150 gimbusów na sodolu skąd oni się k🤬a biorą?
podpis użytkownika
x-x
Śmiechłechłem... a mi sie to podoba.
Takie nowe okreslenie oznaczające szybki i krótkotrwały śmiech, takie "heh". Nie "heheehehehe k🤬a hahahaha ja p🤬le!!"
filmik dobry wiec śmiechłem, a Wy dalej miejscie ból dupy z całkiem fajnego słówka, p🤬lone Miodki.
Takie nowe okreslenie oznaczające szybki i krótkotrwały śmiech, takie "heh". Nie "heheehehehe k🤬a hahahaha ja p🤬le!!"
filmik dobry wiec śmiechłem, a Wy dalej miejscie ból dupy z całkiem fajnego słówka, p🤬lone Miodki.

Sayagin666 napisał/a:
nie debilu - tylko tak sie sklada, ze w gimnazjum 90% to debile a niemal 99% gimbazy zagladajacych na sadola to debile![]()
Nie chodzi o wiek ale jak stwierdzil kolega wczesniej w poscie : śmiechłem - to taki skrot myslowy od : cierpie na ciezkie niedoj🤬ie mozgowe...
Rozumiem Twoją frustracje debilu ale jesteś za stary żeby to ogarnąć.

wisniowylk napisał/a:
Rozumiem Twoją frustracje debilu ale jesteś za stary żeby to ogarnąć.
A ty jesteś zbyt niedoj🤬y żeby wysławiać się jak należy.

socjalmmv napisał/a:
A ty jesteś zbyt niedoj🤬y żeby wysławiać się jak należy.
masz graffiti w awatarze i jesteś na sadistic? i tak pewnie nie ogarniesz.