👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Impregnator napisał/a:
Ocieplenie klimatu.
Udowodniłeś, że ciało potrafi funkcjonować bez udziału mózgu.
Patrząc na niektóre komentarze, to mocno się zastanawiam nad poziomem edukacji w naszym kraju. Jakś baran nie odróżnia klimatu od pogody a ponad 20 osób jeszcze mu daje piwo.

Najwyżej plusowany komentarz okazuje się najgłupszym. Poziom jaki tutaj reprezentujecie jest kurewsko niski. Normalnie jakbym się na jakimś Wykopie znalazł, masakra...
POGODA TO NIE KLIMAT!

POGODA TO NIE KLIMAT!
@up Spróbuj tym samym ludziom wytłumaczyć, że jak inflacja spada, to ceny dalej i tak rosną :DDDDD
HardyTwardy napisał/a:
Najwyżej plusowany komentarz okazuje się najgłupszym. Poziom jaki tutaj reprezentujecie jest kurewsko niski. Normalnie jakbym się na jakimś Wykopie znalazł, masakra...
Powiedział gość o pseudonimie HardyTwardy

Impregnator napisał/a:
Ocieplenie klimatu.
Trzeba być dzbanem żeby jak Adrian Dudu pomylić pogodę z klimatem. Jak widać dzbanów tutaj nie brakuje. Zmiany klimatyczne to nagłe zjawiska pogodowe i wahania. Jak Ci spadnie za tydzień śnieg, a potem będzie +12 to może zrozumiesz. Chociaż szczerze wątpię żeby ameby coś rozumiały.
Impregnator napisał/a:
Ocieplenie klimatu.
Kolejny debil co myli klimat z pogodą. A po ilości piw widzę, że po prostu sadol to zbiór debili.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie