📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:19

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lucjan Kutnik 54 l. - pomylił bidet z muszlą klozetową.
Monia, Monia dajesz tutaj, coś Ci pokaże!
- Co jest?
Ojciec potwora zrobił
hahahhahahahaha!!!
Monia, Monia dajesz tutaj, coś Ci pokaże!
- Co jest?
Ojciec potwora zrobił

hahahhahahahaha!!!

Pomylic bidet z kiblem: mozna, nie kazdy musi wiedziec co to i po co to. Nie wiedziec jak to posprzatac... no tez niby mozna jak sie jest tatuskiem 50 letnim ktoremu sie wszystko pod nos podtyka. Ale sam fakt, ze cala rodzina sie zleciala jak staropolska wies na przyjazd jarmarku to juz mnie rozlozyl na lopatki, siedzialem z otwarta kopara i zastanawialem sie kto to kufa wymysla.

Ja jak postawie klocka to też wołam wszystkich w domu i robimy sobie pamiątkowe zdjęcia

dobry tatuś zamiast posprzątać to woła córkę , że się troche nastrało XD
Typowy serial dla przeciętnego Polaczka dla którego gówno w umywalce jest rzeczą niezwykłą
Riv3n napisał/a:
Typowy serial dla przeciętnego Polaczka dla którego gówno w umywalce jest rzeczą niezwykłą
gratuluje przeżyć jeśli dla Ciebie to codzienność

OMG co za syfy puszczają w telewizji....kot na to pozwala robią z ludzi coraz większych idiotów ;/
*kto

*kto
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie