Do tragicznego zdarzenia doszło na drodze krajowej numer 50 w miejscowości Dębówka (pow. piaseczyński). Samochód ciężarowy zderzył się czołowo z samochodem osobowym. Oba pojazdy stanęły w ogniu. Kierujący pojazdem ciężarowym w porę zdążył się ewakuować. Niestety, kierowca podróżujący osobówką spłonął w pojeździe. Trwa akcja gaśnicza. Ogniem zajęła się także pobliska posesja, spłonęły tuje oraz trawa. Na miejscu pracuje 7 zastępów straży pożarnej, ZRM, załoga śmigłowca LPR (Ratownik12) oraz policja. W drodze jest prokurator. Droga będzie zablokowana przez kilka godzin.
AKTUALIZACJA. Z ustaleń na miejscu zdarzenia wynika, że pojazdy zderzyły się na pasie w kierunku Grójca. W tym kierunku jechał pojazd ciężarowy, więc najwyraźniej to kierowca osobówki znalazł się nie na tym pasie co powinien. Ciężarówka po zderzeniu zjechała dopiero na pas przeciwny gdzie się zatrzymała. Jednak są to dopiero wstępne ustalenia.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gdzie teraz chłop takie tuje brabant znajdzie?
Patrząc na uszkodzenia osobówki to raczej przytomni się nie spalili.
smc
2024-07-24, 17:16
Zamiast ponętną kochankę na Bali, to starą z warchlakami do Mielna.
Nie dziwię się, że jebnąć samobója.
Znowu elektryk spłonął ?
konto usunięte
2024-07-24, 18:59
mkv1991 napisał/a:
Samobój, chłopak zostawił list pożegnalny w domu. Pozdrawiam.
Skąd takie info?
konto usunięte
2024-07-24, 19:05
jedyny plus tej sytuacji to że te śmierdzące tuje spłonęły przy okazji
Przecież od razu widać , że doszło to zdarzenia na innym pasie
Po takim dzwonię to na pewno "spłonął żywcem " ;] pewnie tak samo jak Ci z tej KIA, co BMW ich ściągnęło z lewego pasa ...
janmod napisał/a:
I adrenalina. Wiekszosc ludzi nie docenia jaki to cholerstwo ma efekt.
No fakt, tez by mi się ręce trzęsły.
konto usunięte
2024-07-25, 17:02
Na pewno było tam 5 lub 6 osób i spłonęli żywcem, napewno, tak mi się wydaje, na pewno