Właściwa akcja od 1:23.
Dwóch motocyklistów zderzyło się czołowo na drodze pomiędzy Pécs, a Komló – Węgry 10.06.2007. Do wypadku doszło, kiedy 23-letni motocyklista, zjechał na przeciwny pas ruchu, podczas wyprzedzania samochodu osobowego, i zderzył się z nadjeżdżającym motocyklem. Niewinny motocyklista zginął na miejscu. Motocyklista nagrywający, swoją ostatnią podróż, został poważnie ranny. W wyniku odniesionych obrażeń zginął w szpitalu.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-02-12, 12:24
exx napisał/a:
zginął w szpitalu.
To już kilka lata, może jednak się odnalazł.
A podobno motocykliści to istna kultura jazdy, a wypadki z ich udziałem są tylko i wyłącznie przez cieci z "puszek"...
konto usunięte
2013-02-12, 12:36
mi to wyglada na niedoswiadczonego motocykliste, z jednym ledwo sie minął a z drugim czołówa
jak to mawiał klasyk: "jak saper. raz się myli, nie?"
konto usunięte
2013-02-12, 13:29
Moim zdaniem zawinił motocyklista.
konto usunięte
2013-02-12, 13:37
Oczywiście wina Tuska i kierowcy puszki.
Niezłe combo, nie dość, że debil sam się wyeliminował, to jeszcze zabrał drugiego ze sobą.
konto usunięte
2013-02-12, 13:57
konto usunięte
2013-02-12, 14:02
Widocznie nie patrzył w lusterka.
konto usunięte
2013-02-12, 14:13
Krak napisał/a:
To już kilka lata, może jednak się odnalazł.
czaisz różnice miedzy zginięciem a zaginięciem?
btw, powinno być "zmarł"
konto usunięte
2013-02-12, 15:54