Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:36
Śmieszna sytuacja
WizarD90 • 2013-06-12, 17:19
Przeglądałem ostatnio Sadistica i natknąłem się na ten filmik, który użytkownik maxvolumePL wrzucił jako swój.

maxvolumePL napisał/a:

Ja tam sobie radzę, na naszych Polskich drogach e36 318Ti

Jakież było moje zdziwienie, gdyż znam kierowcę z tego filmu bardzo dobrze jest nim stary znajomy Bartek Sacha. Myślałem, początkowo że maxvolumePL wstawił to w formie żartu - otóż nie!

Zaczynał dawać rady innym użytkownikom forum. Opowiadał o "swoim" samochodzie co on tam nie ma zrobione co kompletnie nie ma odzwierciedlenia w rzeczywistym stanie samochodu. Wrzucam to ponieważ aż mnie zagotowało jak młody szczyl podszywa się pod tak dobrego kierowce jak Bartek, który jest esencją e36 Compacta i żeby jeździć tak jak on trzeba bardzo dużo wytrwałości i treningu. A tu takie coś jak maxvolumePL bez żadnych skrupułów się pod niego podszywa.
@edit wrzuciłem to też dlatego bo nie chcę żeby was ktoś w c🤬ja robił :*

link do tematu - sadol.pl/tymczasem-na-torze-vt205383.htm2219108

Na deser wrzucam filmik Bartka z placu. Który jest niejako jego wizytówką.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-06-13, 21:37
Na początku chciałem napisać że to stopa wyrwała się z okowów tego kastrata intelektualnego i spłatała mu figla pisząc takie rzeczy ale bałem się że to zbyt hardcorowe i że ch*j będzie a nie piwo :/ W grę wchodziła także wróżka zębuszka ale stwierdziłem że zbyt dokładny opis jej ciała będzie odebrany jako opowiadanie erotyczne. Co jak co ale na Sadolu trzeba ważyć słowa
Zgłoś
Mentorstajl 2013-06-13, 22:05
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-13, 22:44
no widzisz kolego z sadola znany że na sadisticu sie nie przechwalamy dla tego pózniej jazdy nie mamy że zardzewiałymi bmkami śmigamy ;p
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-13, 23:48 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
takija 2013-06-14, 18:19 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-15, 0:18
Zgłoś
WizarD90 2013-07-07, 0:44
3, 3, 3 !!!
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-08, 10:45 2
Zgłoś
Dzyzys 2013-07-29, 15:06
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem