Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
sms
koniu • 2011-02-26, 13:39

- panie, właśnie wróciłem na chatę i nasze dziewczyny się rżną na sofie
- stary, obczaj ostatniego sms. autokorekta bywa zabawna
- nie, serio, one się RŻNĄ
- już jadę

podpis użytkownika

Y'know, I've come across a lot of psychos, but none as fucking boring as you. You are a real boring fuck. Sorry, sorry, I know you disapprove of swearing so I'll sort that out. You are a boring F, star, star, CUNT!
Zgłoś
Konto usunięte 2011-02-27, 20:14
Taki zwrot to mi się kojarzy z amerykańskimi przygłupami "duuudee, give me a beer; dude, i vomit on ur mother"
i nie sądzę żeby uczono tego zwrotu naszych forumowych młodych adeptów języka angielskiego
Zgłoś
wyder 2011-02-27, 20:18
co wy p🤬lita.. tlumaczenie może być. też czasem zwracając się do kumpli mówie "panie" .
np.. " o panie, ale żeś to zj🤬. "
Zgłoś
Konto usunięte 2011-02-27, 21:52
@up

Możesz mówić do starej "tato" i wcale nie musi to być normalne.
Zgłoś
wyder 2011-02-27, 22:25
@up
Tym genialnym sposobem doszedłes do tego , że autor nie używał translatora o co go wyzej oskarżają , a zinterpretował to osobiśćie.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-02-27, 23:58
@wyder Nawet nie wchodź w dyskusje z takimi pajacami. Więkosc z nich to gimbusy, co pod wpływem szóstki z angielskiego poczuli się "europejsko". Zmywaki czekają, zapraszam, służę noclegiem, chiciaż w sumie w dobie kryzysu Polaków nawet na zmywak nie biorą PS. Afiszowanie się znajomością j.angielskiego jak dla mnie jest żałosne, kiedyś może coś w te wasze banie wejdzie ;>
Zgłoś