👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

owek napisał/a:
Nie głosowałem na Leszka
Millera czy Balcerowicza?

Niеbieski napisał/a:
Millera czy Balcerowicza?
ninja edit

A no i chciałem dodać, że jak jakimś cudem wygra ktoś nie dający dupy Unii i Rosji to i tak nam przyślą nowego premiera bez wyborów

Hmm... Oglądając ostatnie Młodzież Kontra z Wiplerem ( tak z PiS-u)
stwierdzam że gdyby tacy politycy rządzili PiSem to chyba bym głosował na PiS.
Tak patrząc jednak na to co było za rządów PiS-u i Po... Nie widzę specjalnej różnicy
PO walczyło z dopalaczami, PiS też by to robił...
Za PO mamy euro 2012 zawalone, jeśli byłby PiS to też...
Za PO mamy wzrost podatku węglowego... Za PiS też by był...
Za Po więcej ludzi siedzi na stołkach z PO - za PiS ci sami byliby w PiS...
Hmm... Różnica między partiami...
Jak to śpiewał Kazik Staszewski "jedni mówią że bóg jest a drudzy że nie". Tak jeszcze z innego utworu "czy ta różnica? Taka różnica mnie nie zachwyca".
Niestety liberałowie dostali tylko takiego Korwina tak trochę na "odpieprz się", no ale niech już będzie... Przynajmniej można na niego sobie zagłosować...
P.S. KONKURS! Do wygrania fapowanie - czeka na pierwszą osobę (...)
stwierdzam że gdyby tacy politycy rządzili PiSem to chyba bym głosował na PiS.
Tak patrząc jednak na to co było za rządów PiS-u i Po... Nie widzę specjalnej różnicy

Za PO mamy euro 2012 zawalone, jeśli byłby PiS to też...
Za PO mamy wzrost podatku węglowego... Za PiS też by był...
Za Po więcej ludzi siedzi na stołkach z PO - za PiS ci sami byliby w PiS...
Hmm... Różnica między partiami...
Jak to śpiewał Kazik Staszewski "jedni mówią że bóg jest a drudzy że nie". Tak jeszcze z innego utworu "czy ta różnica? Taka różnica mnie nie zachwyca".
Niestety liberałowie dostali tylko takiego Korwina tak trochę na "odpieprz się", no ale niech już będzie... Przynajmniej można na niego sobie zagłosować...
P.S. KONKURS! Do wygrania fapowanie - czeka na pierwszą osobę (...)

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie