od razu widać kto odwiedził zachodnich sąsiadów. po dwóch miesiącach w Monachium stwierdziłem, że dziewczęta są tam ładniejsze niż w Polsce. no ale polaczki muszą się jakoś dowartościować.
de Sade napisał/a:
od razu widać kto odwiedził zachodnich sąsiadów. po dwóch miesiącach w Monachium stwierdziłem, że dziewczęta są tam ładniejsze niż w Polsce. no ale polaczki muszą się jakoś dowartościować.
wszystkie żarty traktujesz tak śmiertelnie poważnie?
podpis użytkownika

Cytat:

Hmm, jak mawiała moja babcia "na bezrybiu i rak ryba"
podpis użytkownika
[img:d63a3f6e1a]http://images49.fotosik.pl/772/3ff5dd2c4144e2e7.jpg[/img:d63a3f6e1a]

Scarlet napisał/a:
wszystkie żarty traktujesz tak śmiertelnie poważnie?
żarty nie, ale polaczkowata hołotę próbującą zabłysnąć sucharem i owszem.
de Sade napisał/a:
żarty nie, ale polaczkowata hołotę próbującą zabłysnąć sucharem i owszem.
takową hołotę godnie reprezentujesz... Człowiek moze ze wsi wyjdzie, ale wieś z człowieka nigdy.
Emigrant k🤬a... pobył za granicą i będzie pana udawał pisząc teksty typu "polaczki"... żalosne.
Jox napisał/a:
Obrazek
Hmm, jak mawiała moja babcia "na bezrybiu i rak ryba"
No, ta w czerwonym po lewo fajna rzeczywiście.
Włoszka brzydka , Koreanka ładna a Brazylijka też ładna tylko ma mankament w postaci k🤬sa

amerykankę też chcieli dać ale się nie zmieściła na zdjęciu

bardziej ta koreanka wyglada jak po terapii hormonalnej niz brazylijka(ktora swoja droga srednio brazylijke przypomina;P)