Snajper
Konto usunięte
• 2011-12-10, 18:16
Dzisiaj kamieniem dostałem w szybę, niestety kamera nie zamontowana
Konto usunięte
2011-12-12, 20:05
Musiałby być z Wanted, żeby pod takim kątem zapakować kulkę, obejrzyjcie slow-mo dokładnie.
Konto usunięte
2011-12-12, 20:38
Bezlitosny napisał/a:
hahaha
śrubka...
bawienie się resorakami szkodzi zdrowiu psychicznemu albo masz jakiegoś wiejskiego golfa z allegro poskręcanego śrubkami
Nie masz ani jednej śruby w aucie?
tak pewnie wyglądał sprzedający:
m1ch43lord napisał/a:
tu stoi, sk🤬iel.
Obrazek
tor lotu pocisku?
Czekamy na wypowiedzi specjalistów od balistyki
Konto usunięte
2011-12-12, 23:36
up
musisz poczekać aż odpalą Wikipedię
na sadolu jest więcej znawców medycyny, balistyki i c🤬j wie jeszcze czego niż w NASA
Konto usunięte
2011-12-13, 1:48
@up pawel-jwe .
ewidentnie śruba , trzeba być zj🤬ym by myśleć że to jakiś łoch nak🤬ia Ci z karabinu z jakiegos zj🤬ego znaku , pozdro .
K🤬a jeden Sherlock Holmes, drugi znawca balistyki, trzeci Kierwa Dżeki Czan czy inny c🤬j, wyp🤬alam...
podpis użytkownika
Poszukuję gier naPEGASUSA, jak jakieś masz to wal śmiało na PW.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
oi41.tinypic.com/2mcvc5l.jpg
Przeciez to nie pocisk, urzyjcie mozgow.Ile ten film moze miec?30 klatek na sekunde?a w spowolnieniu na conajmniej 10ciu widac to "cos".Pocisk zap🤬la tak szybko ze nic by nie bylo widać na tak wolnej kamerze, a juz napewno cos co mialo byc pseudo pociskiem, przebilo by szybe, co tutaj nie mialo miejsca.To kamien lub jakas srubka, niebadzcie naiwni.
Od początku mówiłem, że to śrubka, no, ale oczywiście zostałem wyśmiany przez kolesia co ma koła w aucie gwoździami przyj🤬e...
podpis użytkownika
Zdechnę, to w piekle miejsce mam zapewne pewne!
Konto usunięte
2011-12-15, 12:51
A pozatym ten co tam stoi by musiał chyba podkręcić kulę żeby wj🤬a się w szybe pod tym kątem haha