👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

UltorMatrix napisał/a:
Zależy ile będzie miała procent (powyżej 40% to odpadam), i ile wcześniej wypije, bo na trzeźwo nie dam rady.![]()
Widzę, że ty umiesz pić na tym samym poziomie co ja grać w ping-ponga, ogram nawet chińczyka o ile nie ma rąk i jest niewidomy (inaczej odpadam

@odwet
Ktoś komu w życiu się nie udało a alkoholik to różnica, często się łączy gdyż alkoholizm prowadzi do upodlenia
PS. Alkoholizm to nie choroba
Ktoś komu w życiu się nie udało a alkoholik to różnica, często się łączy gdyż alkoholizm prowadzi do upodlenia
PS. Alkoholizm to nie choroba
ciśniecie się nie wiadomo o co. Ja pamiętam jak się takim "bokserom" kupowało denaturat a nie pół litra dobrej wódy.
Zawulon napisał/a:
ciśniecie się nie wiadomo o co.
O to, że wyglądają jak z🤬by.
Ten typek od czapki pracuje w Gdansku w studiu tatuazu "stone heads"
Potwierdzone info, Akcja dzieje sie albo w Sopocie, albo Gdansku. Pozdrooooo
Potwierdzone info, Akcja dzieje sie albo w Sopocie, albo Gdansku. Pozdrooooo

banda burakow. koles po wypiciu calej buteki w szybkim czasie moze umrzec. polskie swinie

Mieszkam niedaleko, to jest Gdańsk, podwórko za sławnym sklepem "Tereska". Na przeciwko No To Cyk. Mam nadzieje, że któryś z was wleje im siłą tyle wódy do gardła i będzie patrzył jak rzygają.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie