Ps. Do działu "polityka" się to nie nadaje, nie ma zbędnego p🤬lenia a chodzi o ten jakże dobry żart

przyklad? korwin: jak wylaczymy zus i podatki, to pracodawcy wiecej rzuca pracownikom. jestes z kurvix, ze w to wierzysz? na pewno nie z polski.
podpis użytkownika
za jechanie po mnie przez wzglad na trollowa ksywke zawsze piwo!@up pitolisz ziomus. gdzie powiedzialem, ze wzrost podatkow wiaze sie ze wzrostem plac? pracodawca daje tyle, ile musi. w anglii wlasnie tyle przez socjalistyczne prawo - nikt nie wynagradzalby polskich wszy na takim poziomie, gdyby tylko bylo to legalne. a dlaczego mialyby spasc ceny? jakby nikt nie chcial kupowac po cenie, to zaczeliby eksportowac. nosilibysmy dumne znamie chin europy
podpis użytkownika
za jechanie po mnie przez wzglad na trollowa ksywke zawsze piwo!@up dobrze nie jest, ale jesli korwin dorwie sie do wladzy, to doszczetnie sp🤬oli to, co solidarnosc zepsula az nadto.
podpis użytkownika
za jechanie po mnie przez wzglad na trollowa ksywke zawsze piwo!@szajba mowi to samo i robi to samo. jak byl poslem, tez to robil, choc mial szanse by cos zrobic.
podpis użytkownika
za jechanie po mnie przez wzglad na trollowa ksywke zawsze piwo!podpis użytkownika
I'm not crazy, my reality is just different than yours.