👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
grandl napisał/a:
Mój już czwarty rok czeka na dobrą okazję
Tak patrzę i bierzecie się na przetrzymanie?
Kto pierwszy, Ty czy ta puszka sama się otworzy?

Oj tam oj tam, mnie rozbawiło, koleś wygląda jakby udaru w pewnym momencie dostał

aradd napisał/a:
Cóż za żałosne widowisko, tyle filmików postało na ten temat - w większości nagrywane przez zwykłe miękkie faje. Sam z wielką chęcią sprawdzę te "solone, kiszone śledzie" jak będzie cieplej.
Próbowałem, polecam. Nie rzygałem chociaż zjadłem tak jak ten z powyższego filmiku. Jak się zrobi cieplej to już jestem ustawiony na kolejną puszkę u kumpla na działce, ale tym razem zjemy prawidłowo, czyli z otwartej pod wodą puszki wyjmujesz opłukane rybki i je czyścisz. A nie jak zwierzę z ośćmi i płetwami. Na chlebie ponoć całkiem smaczne.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie