👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurisu napisał/a:
A niech se krzyczą. Pierwsze co robisz to dzwonisz na policję jeśli ktoś CI szkodę na posesji czyni.
Aha, i co? Policjant przyjedzie i naprawi? I może jeszcze ja w podatkach mu za to zapłacę?
Taki cyrk odstawiać w Niemczech 30 kwietnia, w taką rocznicę. No niepojęte. Wujaszek przewraca się w grobie. Powinno być temu nowemu Szwabowi wstyd za to co robi.
[ Dodano 2025-04-30, 21:37 ]
Tak. Nie wolno pisać, że tszorny. Nowomowa głosi, że on jest Afropejczykiem.
[ Dodano 2025-04-30, 21:37 ]
siewie napisał/a:
Takiego sk🤬ysyna czarnego powinno się zutylizować. Czy to już mowa nienawiści?
Tak. Nie wolno pisać, że tszorny. Nowomowa głosi, że on jest Afropejczykiem.
Ale jak on tam wlazł. Tam tylko małpa by wlazła... A bo sory małpa właśnie wlazła. A człowiek na nieświadomie siedzi w robocie.
Zaj🤬 i zakopać... nikomu się nie przyznawać i tak nie mają ich skatalogowanych.
__Tux__ napisał/a:
Ale to film od tyłu. Ona naprawdę naprawia ten dach. Poprawiłem
Hahahha zrobiłeś mi wieczór 😅 jeszcze zjarany jestem, dopiero łach 😅
Nyggus_Maximus napisał/a:
I wyobrazcie sobie ze zap🤬lacie cale zycie by miec wlasny dom a tu przychodzi p🤬lony malpiszon i wam rozp🤬ala to wszystko i wy nic nie mozecie zrobic bo zaraz bedzie krzyk ze rasizm i inne tego typu lewicowskie p🤬lenie.
Wtedy trzeba najbliższego urzędasa/polityka( który tą szarańczę do kraju wpuścił i dał im socjal) odstrzelić/ubić.
To samo tyczy się aktywistów co pomagają tym śmieciom.
T... napisał/a:
Wygląda jak Król Murzynowa na tronie. Takie zachowanie człekokształtnych to normalna sprawa w Kalifacie Niemieckim.
pa tutaj...polski Polak z polskiej Polski

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,23727952,klodzko-rzucal-dacho...
Przeciez tego zwierzaka powinni utylizowac jakims zastrzykiem a rodzine deportowac tam skad przyplyneli i dozywotni zakaz wjazdu do EU pod grozba podobnej kary.
Za dwa dni już będzie podrzucony do naszego kraju pod pretekstem pushbacku
K🤬a to jakaś ustawka czy ktoś naprawdę wpuścił małpę na dach licząc, że nic nie rozp🤬oli.
@żmij: Taki sam wykształciuch jak amerykańskie inżyniery. Pracowałem z takimi w Niemczech słowo z oryginalnymi usańcami. Do dziś nie mam pojęcia jak zbudowali taką potęgę jak USA?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie