👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

i z takimi bzdurami to możecie lecieć do TVN'u, sranie w banie bo zaraz wiosna
, od dawien dawna interesuje się astronomią itp i z taką ciemnotą spotykam się pierwszy raz, słońce co 11 lat ma przesilenie i nie ma śniegu więc jakim czortem nagle się pojawił w tak opóźnionej i lekkiej zimie? pfffffffffff!... w dupę wsadźta se tą piramidę albo trzy

Teraz wygląda jak połówka kwadratu, w białym kolorze. Przypadek? Nie Sondze
brawo gimby!
a teraz wpiszcie sobie w google: śnieg w egipcie czyli jak można wkręcić internautów
a teraz wpiszcie sobie w google: śnieg w egipcie czyli jak można wkręcić internautów

ekolodzy juz wszystko wyjasnili: jest globalne ocieplenie dlatego przychodzi zlodowacenie

Hrodgar napisał/a:
Ocieplenie klimatu polega na bardziej upalnym lecie oraz bardziej zimnej zimie. Nie zmienia to faktu, że działalność człowieka ma znikomy wpływ na zmiany klimatyczne, ale nie oznacz to że nie powinniśmy dbać o środowisko, jak nie dla nas to dla naszych dzieci.
Zależnie o jakim aspekcie klimatu i środowiska mówimy, ale ogólnie rzecz biorąc człowiek ma znaczny wpływ na środowisko. Jestem tylko ciekaw ilu tutejszych sadolów wierzy w mity typu: Wulkany produkują o wiele więcej CO2 od człowieka...
Polecam najbardziej zatwardziałym sceptykom

skepticalscience.com/argument.php
ewentualnie dla tych co z j. angielskim są programowo na poziomie gimnazjum: naukaoklimacie.pl/fakty-i-mity
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie