👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
niech każdy po prostu słucha tego czego chce. Po co się wyzywać z powodu muzyki?

ja cie obrażam? użyłes wobec mnie kilka razy wiecej epitetów hipokryto. napisałeś już, ze mieszkasz w blokowisku więc twoje "porownanie statusu materlialnego" przegrywasz w przedbiegach
Nigdzie, nie napisałam nic o debilach, ale to miło, ze potrafisz obiektywnie ocenić, grupe ludzi słuchającą tej muzyki

Nigdzie, nie napisałam nic o debilach, ale to miło, ze potrafisz obiektywnie ocenić, grupe ludzi słuchającą tej muzyki

Widocznie nigdy nie wyjeżdżasz poza granice swojej wsi, więc nigdy nie widziałaś blokowisk i nie wiesz że blok wcale nie musi być stary, obskurny, odrapany i pełen bidaków.Myślę że mogę skończyć z tobą dyskusję, nie widzę powodu dla którego miałbym się kłócić z gówniara, która soje nieudolności próbuje wylać w necie w formie forumowych kłótni

Słucham
w jaki sposób chcesz dalej kontynuować dyskusję
Bo widzę że szukasz tylko pretekstu do kłótni. Możliwe że leczysz tym jakiś kompleksy, ale to nie moja sprawa dlatego chciałem sie od ciebie odciąć, ponieważ nie wniosłaś nic sensownego do tematu

ojej, miałeś już iść podobno, ale widze, ze zaczynacz oklepaną przez gimbuzy gadke o leczeniu kompleksów, nie brzmisz mądrze, bo pewnie taki był zamiar

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie