📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:53
niech każdy po prostu słucha tego czego chce. Po co się wyzywać z powodu muzyki?
ja cie obrażam? użyłes wobec mnie kilka razy wiecej epitetów hipokryto. napisałeś już, ze mieszkasz w blokowisku więc twoje "porownanie statusu materlialnego" przegrywasz w przedbiegach
Nigdzie, nie napisałam nic o debilach, ale to miło, ze potrafisz obiektywnie ocenić, grupe ludzi słuchającą tej muzyki
Nigdzie, nie napisałam nic o debilach, ale to miło, ze potrafisz obiektywnie ocenić, grupe ludzi słuchającą tej muzyki
Słucham
w jaki sposób chcesz dalej kontynuować dyskusję
Bo widzę że szukasz tylko pretekstu do kłótni. Możliwe że leczysz tym jakiś kompleksy, ale to nie moja sprawa dlatego chciałem sie od ciebie odciąć, ponieważ nie wniosłaś nic sensownego do tematu
ojej, miałeś już iść podobno, ale widze, ze zaczynacz oklepaną przez gimbuzy gadke o leczeniu kompleksów, nie brzmisz mądrze, bo pewnie taki był zamiar
Ok. Właśnie udowodniłaś, że twoim zamiarem było od początku sprowokowanie - internetowy trollu
Udało cie się, ale koniec tego dobrego. Skończyło się
Udało cie się, ale koniec tego dobrego. Skończyło się
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie