👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Stefn666 wiec, idz po prostu na dzielnie powiem to tym zlym dresom i moze cos zmienisz. Od narzekania to sie nic nie zmieni, jak kazdy zrobi tak to moze po 19 nie bedziesz sie bal wyjsc z domu;)

Nie rozumiem, nie podoba mi się kapela, gatunek, maryjafm ojca moherowych beretów to nie słucham.
spoko, koncert jak koncert, Axl Rose też by pewnie komuś kto wbiegł na scenę przypierniczył... skończcie z tą bezsensowną kłótnią który gatunek muzyki jest lepszy. O gustach się nie dyskutuje.

Mattias1 napisał/a:
Sokół .. gaasz ... skąd oni biorą tak debilne nickname'y ??
Matias to taki śledź. Co jest bardziej debilne. Śledź czy Sokół?

xoludus.. nie zrozumiales mnie.. ja mowilem o starszych osobach.. kiedys ty tez bd stary.. zastanow sie na d tym.. starsze osoby wymagaja szacuku chocby dlatego ze maja wiecej lat i sa doswiadczeni w kazdej dziedzinie napewno lepiej od ciebie.. na przyklad twojego dziadka dzieci, mają juz dzieci (czyli ciebie) gdy ty dopiero zaliczales(napewno byłeś z tego dumny, a dziadek twoj w tym momencie osiagnal dwa razy wiecej)... ale tego pewnie tez nie zrozumiesz :p sagitalis napisalem ze koles jest odwaznym, wobec przekonań i autorytetow tych dresow czy kim tam jest ta publika i on sam..
** ...w każdej dziedzine dotyczącej życia i relacji międzyludzkich(żebys sie nie czepiał że w bieganiu jesteś lepszy od dziadka czy cos)
** ...w każdej dziedzine dotyczącej życia i relacji międzyludzkich(żebys sie nie czepiał że w bieganiu jesteś lepszy od dziadka czy cos)

Teraz do zrobienia utworu wystarczy komputer i losowe słowa które się rymują. "Bo to jest na topie i boje odbiegać od ustalonych standardów" - nikt się do tego nie chce przyznać.
Ci "wielcy muzycy" nie wiedzą nawet jak nuta wygląda...
Ci "wielcy muzycy" nie wiedzą nawet jak nuta wygląda...

Stefan 666. Mimo wszystko twierdzę że między odwaga a głupotą jest pewna różnica. A motywów tego gościa nie znamy - więc trudno będzie stwierdzić kto ma rację. Co do reszty Twojej wypowiedzi to się zgadzam. Pozdrawiam
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie