Tusk ruszył grupę społeczną której nie powinien ruszać. Kibice potrafią walczyć o swoje prawa i potrafią wytykać błędy najgorszemu rządowi od 1989 r. To już koniec panie Tusk
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:41
Jak ukrywa przestępców to nich nie narzeka, że nie może wejść na stadion - proste.
ustawy moze i macie w dupie szkoda ze ustawek nie i innych bujek stadiuonowych lub tez poza...
Banda chuliganów, którzy chcą za wszelką cenę zabłysnąc. Daleko wam do jakiejkolwiek chwały i szacunku narodu. Sami sobie na to zapracowaliście.
Taki dobry obywatel i taki porządny, no wzór cnót... ale w razie co będzie krył bandytów, zajebista sprawa. Może ockniesz się jak jeden z takich stadionowych bandytów, tak dla draki zrobi krzywdę komuś twojemu bliskiemu i wtedy zrozumiesz, że nie warto kryć takich imbecyli.
PS. Magisterką się nie podniecaj, bo dziś po szkołach prywatnych magistrzy to co poniektórzy magistrzy na kasę w biedronce się nie nadają.
PS. Magisterką się nie podniecaj, bo dziś po szkołach prywatnych magistrzy to co poniektórzy magistrzy na kasę w biedronce się nie nadają.
A kogo tak biją na stadionach? W jakim to mieście te awantury tak notorycznie się odbywają? Podzielcie się bo nie wiem. Od 10 lat chodzę na mecze i wiem, że to jest rzadkość a tutaj dowiaduje się, że to jest dość częsty obrazek. Podzielcie się
Co ten klip ma udowodnić? kolejny frajer z ulicy chce się dorobić? bo z ostatnimi wydarzeniami i interwencją rządu w tej sprawie to to nic nie ma, ''druga strona medalu*''
*to tak porównawczo do przysłowia, bo chuliganka nic z medalem nie ma wspólnego.
*to tak porównawczo do przysłowia, bo chuliganka nic z medalem nie ma wspólnego.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie