Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:41
🔥 A masz! - teraz popularne
Tusk ruszył grupę społeczną której nie powinien ruszać. Kibice potrafią walczyć o swoje prawa i potrafią wytykać błędy najgorszemu rządowi od 1989 r. To już koniec panie Tusk

Zgłoś
konto usunięte 2011-05-10, 21:27 16
Bo walka z kibolami powinna wyglądać tak

Od razu by się nauczyli
Zgłoś
konto usunięte 2011-05-10, 21:43 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Robster 2011-05-10, 22:36
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
lemartes 2011-05-10, 22:36 1
Zrozumiem wszystko ale wykorzystanie nie swojego podkładu a tym bardziej niemieckiego, rozwala mi mięśnie czoła
Zgłoś
konto usunięte 2011-05-10, 22:40 1
Korona Kielce ! Jesteśmy razem !
Zgłoś
androgenius 2011-05-10, 23:04 3
dekar napisał/a:

Korona Kielce ! Jesteśmy razem !

Nie,imbecylu, nie jesteście. Ty jesteś w domku i piszesz komentarz na sadolu.
Zgłoś
Takewon 2011-05-10, 23:12
No patrz, spodziewałem się setek kurew słyszanych w tej piosence a tu tak delikatnie. No cóż, ludzie nie rozumieją nadal, że w naszym kraju w miejscach publicznych oraz rozrywkowych ponosi się karę zbiorową, a nie wybiórczą.
Zgłoś
Kopytkov 2011-05-10, 23:47 1
Zgłoś
se7en 2011-05-11, 0:03
A ja powiem krótko:
Kibice: Normalni ludzie niestwarzający problemu, którzy mają pasję (sport) tak jak wiele innych ludzi ma inne pasje np. sadistic ;p
Kibole: Chuligani z patologicznych rodzin bądź ich mózg sam w sobie jest patologią, ztwarzają zagrożenie na ulicy i nie tylko - dla mnie to tych dresów i wszystko co złe wytępić bo w tych czasach na 1 ulicy spotkasz z 4 dresów minimum w Łodzi, będzie jeszcze gorzej jak nikt nic z tym nie zrobi

A ktoś zauważył że tyle piw poleciało od imbecylów na film a 0 komentarzy? nie mają czym się bronić Tylko ten co to wrzucił i 2 innych coś napisało lecz to co napisało pokazało ich kulturę osobistą nic więcej.
Zgłoś
konto usunięte 2011-05-11, 0:20 2
Zgłoś
konto usunięte 2011-05-11, 0:57
Zgłoś
se7en 2011-05-11, 1:00
@ up

to się uśmiałem ^^ nie porównuj meczu i napadów z walką o wolność.
I nie kolokwializuj tak wszystkiego. I masz rację. kibole więcej robią ale więcej złego
Zgłoś
shadyville 2011-05-11, 2:29
A piszcie sobie co chcecie... Prawda i tak jest po naszej stronie.... Możecie sobie uważać, że Tusku walczy z kibolstwem, że Tusku rozwiąże problem chuligaństwa na stadionach... A prawda jest taka, że na stadionach nie ma chuligaństwa. Nikt mi nie powie, że 20-30 tys na Lechu to sami chuligani... bo rzekomo normalni ludzie boją się chodzić na mecze... A sprawa kibolstwa jest tym samym czym była wojna w Wietnamie. Zwykłym mydleniem oczu. Bo tak na prawde każdy w Polsce zgodzi się z hasłami kibiców: "Dziękujemy za drogi... cukier, benzynę..." :"Wam kury szczać prowadzać, a nie politykę robić."-J.Piłsudski "
Zgłoś
lesiot 2011-05-11, 8:09 3
Zgłoś
konto usunięte 2011-05-11, 10:30 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem