Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Somalijski Obiad
Konto usunięte • 2010-09-25, 6:58
Trzeba tam jak najszybciej wysłać misję humanitarną :/ U Somalijczyków nawet rekiny mają już przej🤬e :/ Ale dzikota

Zgłoś
Konto usunięte 2010-09-25, 18:56 8
Basika063 napisał/a:

Jesteś dzieckiem szczęścia, które nie wie co to głód, nędza i choroby. Fajnie jest siedzieć dupskiem w wygodnym fotelu, z talerzem kanapek, michą chipsów i piwem przed kompem, albo TV. Nie musisz uciekać, ani się ukrywać, nikt do Ciebie nie strzela...a Tobie szkoda rekina, który wyżywi rodzinę? Znów się potwierdza powiedzenie, że syty głodnego nie zrozumie.

Nie no k🤬a mać... po prostu trafiłaś w samo sedno tak, że się rozczuliłem.

PS. Fora Ci się pomyliły - to jest sadol a nie samosia.pl
Zgłoś
Konto usunięte 2010-09-25, 19:03 1
Basika063 napisał/a:

Jesteś dzieckiem szczęścia, które nie wie co to głód, nędza i choroby. Fajnie jest siedzieć dupskiem w wygodnym fotelu, z talerzem kanapek, michą chipsów i piwem przed kompem, albo TV. Nie musisz uciekać, ani się ukrywać, nikt do Ciebie nie strzela...a Tobie szkoda rekina, który wyżywi rodzinę? Znów się potwierdza powiedzenie, że syty głodnego nie zrozumie.

No tak... bo w Afryce nie ma tak zdolnych przekrętów, że BEZPŁATNĄ pomoc humanitarną biorą sobie do sklepów i normalnie sprzedają.

ifryt napisał/a:

Ja już wykopałem z minimum dziesięć studni w Afryce!!

Przecież piłę wodę "CISOWIANKĘ" dystrybuowaną w nowych, zaprojektowanych specjalnie na tą okoliczność butelkach 0,33 l.

1butelka wody Cisowianki 0,33l. = 5litrów wody dla Sudanu

I tutaj się zaczyna najśmieszniejszy watek - każda wykopana studnia, zaraz po oddaniu do użytku - jest przejmowana przez lokalne mafie i ogranicza dostęp miejscowym do czasu, aż ci nie zaczną spełniać ich żądań.
Zgłoś
enerpeka 2010-09-25, 19:06 2
ciekawe czy zerżnie rekinka przed zjedzeniem go.
Zgłoś
mooop12 2010-09-25, 19:52
Nie ma co, to się nazywa obiad na bogato ;D
Zgłoś
tranzystor 2010-09-25, 20:10
Biedny rekin pewnie nie wytrzymał skażenia, po tym jak ten sm🤬ch wskoczył do wody
Zgłoś
prozal 2010-09-25, 21:35
@wowka01 czy ja na wyświetlaczu widzę kultowego "węża"?
Zgłoś
RHGM 2010-09-25, 22:43
-co to jest 15 murzynow zbierajacych bawelne?
-stare dobre czasy.
Zgłoś
wowka01 2010-09-26, 1:03
@prozal

to tetris, j🤬y chwali się że ułożył poziom
Zgłoś
Prometheus_Coprophagus 2010-09-26, 2:35
Basika063 napisał/a:

A idiota nie zrozumie cywilizacji - dlatego pomoc humanitarna albo jest przejmowana przez lokalnych watażków (tych samych, którzy - jak wspomniano - opiekują się studniami) i opychana w sklepach, albo marnowana (bo w końcu za darmo, toteż nikt się nie przejmuje). Chcesz, aby w Afryce nie było głodu? Nie wysyłaj im pieniędzy, tylko jedź tam i załóż firmę, gdzie będziesz mogła ich zatrudniać, aby sami na siebie zarobili.
Wykorzystałem tygodniowy limit inteligentnych wypowiedzi, dziękuję za uwagę.
Nawiasem - zazdroszczę panu na zdjęciu, też bym przegryzł jakąś rybkę.

podpis użytkownika

Post mortem per rectum
Zgłoś
ungubungu 2010-09-26, 8:12
Basika to Twoje rodzinne zdjęcia? Pozdrów mamę.
Zgłoś
Konto usunięte 2010-09-26, 11:49
Apropo pomocy, standardowy zrzut humanitarny prawdopodobnie w afryce
Zgłoś
triball 2010-09-26, 15:03
Rekin - zajebista rzecz. Zupa z płetw, steki... sama pyszność... Mało toto nie kosztuje, cz🤬ch będzie miał wypas obiad.
Zgłoś