Kapitalny filmik, pokazujący najlepsze filmy które powstały. Wiem że jest zbiorczy na filmy, ale wrzucam
ze względu na kapitalny montaż, i selekcję poszczególnych scen.
Ktoś się naprawdę napracował przy tym dziele.
Poniżej masz składankę, może gorszą, może lepszą ale w klimacie...
Konto usunięte
2012-12-23, 0:38
Prawda jest taka ile gustów tyle filmów by było w takiej kompilacji. Każdy mógłby spokojnie jeszcze dorzucić po parę godnych tytułów. Co nie zmienia faktu, że jest bardzo przyjemnie przygotowana kompilacja.
Konto usunięte
2012-12-23, 0:46
totalnie przezajebisty filmik, za najlepsza scene z tej kompilacki uważam tą z Leona, jak widziałem ten film pierwszy raz to poprostu uznałem to za mega jak mu wręczył zawleczke od granatu, brakuje tutaj na maksa z najlepszego filmu w historii ludzkości Shawshank jak wyp🤬ala z tej rury, brakuje tez Dnia Niepodległości, dwoch scen, jak zaczynaja pop🤬lać z rakiet w kosmitow i głównie sceny jak sie ten pilot poswieca, tak mi sie skojarzyło i z listy Schindlera brakuje mi bardziej tego "polowania" szwaba
"Goodfellas" - 1990r, "The Game" - 1997r, "Rocky" - 1976 i późniejsze.
Gdzie to ?
Tak naprawdę bez ckliwej muzy nie byłoby takiego odbioru jak wyżej w komentarzach, nie mniej dobry dobór utworu jak i scen, filmy też niezłe, a niektóre i kultowe. Piwko.
hieh w dzień kiedy wrzucałem "Stwozonka rodem z hollywood" na sadola znalazłem najpierw to, ale po chwili stwierdziłem, że nie przejdzie bo zbyt oklepana muzyka, a jednak ;p
Konto usunięte
2012-12-23, 1:35
Genialnego i przemilczanego "Sunshine" z którego swoją drogą ten soundtrack też nie ma...
Konto usunięte
2012-12-23, 1:47
zobaczyłem tytuł memento, zaciekawiło mnie, po 2 godzinach oglądania tego mogę spokojnie dać więcej piwo, chociaż poźniejsze filmy nie za bardzo mi pasuja
Czekam 9 min i myśle: "Dlaczego do jasnej cholery nie ma Władcy Pierścieni?"... A to na końcu musiał dać...
Stryjek napisał/a:
Ktoś się naprawdę napracował przy tym dziele.
Nikt tak się nie napracował jak ja dzisiaj przy sprzątaniu pokoju przed świętami...
podpis użytkownika
Poszukuję gier naPEGASUSA, jak jakieś masz to wal śmiało na PW.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
oi41.tinypic.com/2mcvc5l.jpg
2012-12-23, 2:39
Forrest Gump, The Shawshank redemption i Pulp fiction - te trzy filmy ukazały się w 1994, coś niesamowitego.
Ahhh zielona mila to jest film
gmac
2012-12-23, 3:55
Konto usunięte
2012-12-23, 9:56
kicha.. a psik
Dlaczego nie ma Zmierzchu? to najlepszy film jakikiedykolwiek powstał na tej planecie