Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
PabloSkills 2025-02-13, 20:47 6
Kiedyś w Warszawie trafiłem do mieszkania psychicznie chorych. Mieszkanie tak zaj🤬e w żadnym horrorze nie było nigdy. Szyby brązowe/czarne jakby jakąś zasłona była, sterty naczyc jakby w błocie, wszystko zawalone gratami. Ten film to pikuś.
Zgłoś
Egzekutorka 2025-02-13, 20:55 1
Powinni odbierać ludziom mieszkania jeśli o nie nie dbają i dawać takim co o te mieszkania zadbają. Tak trudno jest mieć teraz coś własnego a takie zjeby nie szanują tego co mają. J🤬i syfiarze, wyj🤬 to na śmietnisko i będzie czuć się jak w domu.

podpis użytkownika

I'm fucking crazy but I'm free
Zgłoś
barni123pl 2025-02-13, 21:08 1
Ale coby nie gadać porządny lump bo butelek że szczochami brak
Zgłoś
cedrikk 2025-02-13, 21:12
Do ukraincow trochę mu brakuje
Zgłoś
Qdłaty 2025-02-13, 21:40
A c🤬j cię to obchodzi? k🤬o po c🤬j wchodzisz nie do siebie i się prujesz k🤬o
Zgłoś
Aramis93 2025-02-13, 21:44 5
Co ty wiesz o syfie w mieszkaniu - Klasyk:

Zgłoś
encoder178 2025-02-13, 21:47
ty stary mojego sasiada nie widziales
Zgłoś
BigLebovsky 2025-02-13, 22:10 8
W imieniu całej społeczności Sadistic'a apeluję do władz adminowych o przywrócenie konta panu Halmanowi. Zobaczcie co zrobiliście z człowiekiem!!!

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś
paragon0 2025-02-13, 22:15
I tak lepiej niż u Asmongolda do czasu jak posprzątał
Zgłoś
Nonxist 2025-02-13, 22:25 3
Schludnie, choć nasrane
Zgłoś
ConantheBarbarian 2025-02-13, 22:27
wygląda moje mieszkanie

podpis użytkownika

"What is the best thing in life? To crush your enemies, to see them driven before you and to hear the moans of their women!"
Zgłoś
Xevik20 2025-02-13, 22:29 1
Jak nie trzeźwieje, to tak jest. W sumie dużo kasy trzeba, żeby pół roku chlać . No i to już taki ciąg, że bez szpitala chyba się nie obejdzie taka delirka.
Zgłoś
Mosze_Borcuch 2025-02-13, 22:50 6
PabloSkills napisał/a:

Kiedyś w Warszawie trafiłem do mieszkania psychicznie chorych. Mieszkanie tak zaj🤬e w żadnym horrorze nie było nigdy. Szyby brązowe/czarne jakby jakąś zasłona była, sterty naczyc jakby w błocie, wszystko zawalone gratami. Ten film to pikuś.

byłeś u Kał-użyńskiego?

[ Dodano 2025-02-13, 23:16 ]
ufok napisał/a:

Z wizytą u somsiada.
A czy ty wypiłeś więcej w ciągu całego życia niż on w pół roku?

Przed pójściem na swoje, wynajmowaliśmy ze zmywarką garsonierę w wieżowcu. Wszysto fajnie, aż tu po pół roku budzimy się z krwawiącymi, opuchniętymi i swędzącymi ranami na całym ciele. Nawet jaja, czy kapsztad nie uszły uwadze - jak to stwierdził dermatolog - ostremu uczuleniu. Na kwadracie zawsze panował porządek, a odzienie lub pościel były regularnie prane.

Pewnego dnia przybiegł sąsiad z podobnym problemem pokazując w słoiku przyczynę ran. Otóż dwa piętra niżej mieszkał zbieracz, a tajemnicze uczulenie to pluskwy, które przeszły szybem wentylacyjnym. Są widoczne dopiero po napiciu się krwi i w tedy przypominają hybrydę stonki z kleszczem. Taki pasożyt potrafi schować się gdzie popadnie i wychodzi dopiero na żer nocą.

Skończyło się dwukrotną dezynsekcją oraz piąchą na gębie lumpa, który wyleczył się ze zbieractwa w ciągu sekundy od zadania ciosu. Także jak macie kogoś takiego obok/nad lub pod sobą - to gnębić i gonić p🤬lonych dziadów, dopóki nie zwątpią w życie.

podpis użytkownika

"bić sk🤬isyna i patrzeć, czy równo puchnie"

babcia

instrukcja obsługi "Z Ukraińcem na ty"
Zgłoś
Bartas1992PL 2025-02-13, 23:16 2
Jakby była melina, to byśmy nie mogli jedli kotletu k🤬y.

podpis użytkownika

Rzeczą żołnierza jest stworzyć dla Ojczyzny piorun który błyska, a gdy zajdzie potrzeba - uderzy.

Marsz. Józef Piłsudski
Zgłoś
człowiek_zły 2025-02-13, 23:25 1
A gdzie butle ze szczynami? Ja od pół roku nie piję ale dalej szczę do butelek, bo nie chce mi się chodzić do kibla.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie