"Zbierajcie jak najwięcej dowodów, bo kiedyś przyjdzie jakiś sk🤬iel i powie, że to się nigdy nie wydarzyło".
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czy mi się wydaje, czy ten dziadek powiedział "wypłacili nam 5tys. dolarów, czyli mniej co ja zarabiam na miesiąc"? Czy to im w ratach płacono?
konto usunięte
2012-08-14, 13:39
konto usunięte
2012-08-14, 14:17
To się jeszcze wydarzy. Jak powszechnie wiadomo: "historia lubi się powtarzać"
konto usunięte
2012-08-14, 14:41
w sumie nie dowiedziałem się nic nowego z tego co mowił ten gość, a to że amerykanie myślą inaczej to niczyja wina, w sumie ich wiedza nie wykracza poza to co znajduje się w menu mcdonalda
konto usunięte
2012-08-14, 15:12
konto usunięte
2012-08-14, 15:27
konto usunięte
2012-08-14, 15:30
Nie takie szczegóły miałem na myśli

Masz jak najbardziej rację.
Hahaha, śmieszą mnie ci spiskowcy, co puszczają jakiegoś dziadka antysemitę, który wypowiada się dla niesamowicie wręcz wiarygodnej i obiektywnej gazety polskiej i przedstawiają to jako prawdę objawioną. Wyznawcy tvn24 to lemingi, a jak was nazwać? może po prostu idioci?
upPan Mularz,
Oj czlowieku bo nie moge jak czytam twoje wypociny. Milion ofiar holokaustu? Nie mam pojecia skad masz takie dane i nawet mnie to nie interesuje ale domyslam sie ze od ekspertow pokroju Macierewicz, ktorzy maja gowno zamiast mozgu. Ten cytat nad filmem dotyczy wlasnie takich ludzi jak ty. Swietnie to wtedy ujal gen. Eisenhower. Nie bede ci tutaj ublizal ale domysl sie co o tobie mysle.