W komentarzach widzę tak zaszurało, że myślałem, że sąsiad szafę kolejny raz przesuwa...
Czy co niektórzy naprawdę nie łapią, że nie jest to jakaś ustawka pandemii, a zwyczajne kręcenie materiału do tv, żeby nie wpierdzielać się na salę z chorymi i nie narażać siebie, ani innych. Chcą mieć jakiś materiał, żeby wizualnie było co puścić w wiadomościach, tyle. A tu jakieś bzdury o "plandemii" i inne idiotyzmy o wierzeniu w pandemię. Straszną ilość przygłupich foliarzy wywaliło w czasie tej pandemii. Mam nadzieję, że folii na czapeczki nie zabraknie jak papieru toaletowego w marcu.
Większość relacji z frontu, króre oglądacie w TV jest kręcona tą samą metodą, jednak jakimś cudem nie osiągneliści jeszcze takiego dna intelektualnego by uważać, że wojny to ustawki.
konto usunięte
2021-01-19, 10:24
ph5i5 napisał/a:
Większość relacji z frontu, króre oglądacie w TV jest kręcona tą samą metodą, jednak jakimś cudem nie osiągneliści jeszcze takiego dna intelektualnego by uważać, że wojny to ustawki.
Dziennikarze nawte giną na bliskim wschodzie, żeby dostarczyć info z frontu, a ty mówisz, że co, nagrywają to na green screenie, albo George Lucas im pustynię z Tatooine udostępnia?
satariel napisał/a:
Dziennikarze nawte giną na bliskim wschodzie, żeby dostarczyć info z frontu, a ty mówisz, że co, nagrywają to na green screenie, albo George Lucas im pustynię z Tatooine udostępnia?
Podaj jakiś przykład, dziennikarza ktory zginął.
Jeadong napisał/a:
Dla wszystkich, którzy ukończyli podstawówkę, reszta daunów od spisków morda w kubeł. Polityka i siano to jedno, druga realne zagrożenie. Zapraszam na oddział zakaźny do Poznania na wolontariat, ogarnę wam wejściówkę.
Dobrze się żyje szmaciarzu? Dobrze teraz zarabiasz na epidemii? Ostatnio miałem tą wątpliwą przyjemność obcować z jednym pracownikiem służby zdrowia. Po paru piwach zrobił sie bardzo wylewny jak to wam nedzarzom się teraz poprawiło i ile można zarobić przy epidemii. Jak dla mnie pracownicy służby zdrowia to teraz takie same łajzy jak milicjanci i politycy. Te artykuły pisane za pieniądze koncernów farmaceutycznych to sobie w dupe wsadź.