Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Spacer na wysokości
Pantilion • 2018-12-07, 14:21
Gościu musi mieć niezłą szajbę

podpis użytkownika

"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
Zgłoś
C................s 2018-12-07, 17:35 2
@up w wysokich partiach gór ( ale nie na samym szczycie) może Ci coś spaść na ten pusty sagan który nazywasz głową.

A co do samego filmu to większość osób w takim miejscu jest obsrana po pachy. Kilka razy przełamiesz lęk i możesz się cieszyć właśnie takimi widokami.
Zgłoś
banerr 2018-12-07, 17:40 1
up gorzej jak sobie przełamiesz kręgosłup spadając.
Zgłoś
lewanmich1 2018-12-07, 17:53 1
Całe szczęście, że nie wytrzeźwiał po drodze. Dopiero by sobie narobił...

podpis użytkownika

Michał L.
Zgłoś
Xayrax 2018-12-07, 17:57 1
MaszAyahuaskę napisał/a:

Zakładam, że to Matterhorn...

Obrazek

To szczyt Gerlacha.
Zgłoś
C................s 2018-12-07, 17:59
banerr napisał/a:

up gorzej jak sobie przełamiesz kręgosłup spadając.

Złamany kręgosłup to najmniejsze ze zmartwień, z takiej wysokości to flaki by pewnie opuściły ciało i rozniosły się po kamieniach Ale przy wchodzeniu a nie spadaniu kask jest przydatny.
Zgłoś
Quorthon 2018-12-07, 18:03 1
Po c🤬j on tam się w ogóle wp🤬lał?
Zgłoś
InnyName 2018-12-07, 18:47 3
Quorthon, a po c🤬j żyjesz?

podpis użytkownika

WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Zgłoś
maly-boy 2018-12-07, 19:20
Na uj mu ten kask ? Czuje się w nim bezpiecznie ?
Zgłoś
homorek 2018-12-07, 19:41
Wszystko spoko ale ten stelaż do latawca....
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2018-12-07, 19:50 1
skywalker75 napisał/a:

...w taki sposób przejawia się ateistyczna p🤬dowatość i małostkowość. ...

Hmm... mój komentarz wyżej nie zawierał aluzji, że krzyż powinien być większy od góry... o świątyni nie wspominając. Ale jednak do krzyża na Giewoncie to w h🤬j mu brakuje.

Natomiast te ataki ateistów na wierzących... ja uważam, że jak ktoś jest ateistą to ma do tego pełne prawo i żaden wierzący z tego powodu atakować go nie powinien... tego samego oczekuję od ateistów w stosunku do wierzących...
Zgłoś
e................l 2018-12-07, 20:16 1
bohater Yotuba, podziwiany , szanowany,
wzór do naśladowania,
współczesny autorytet dla dzieci
Zgłoś
P................o 2018-12-07, 21:13 1
Od ateistów oczekuję przede wszystkim że będą ciągnąć mi druta po bożemu.
Zgłoś
T................3 2018-12-07, 21:15 1
PosłodzoneGówno napisał/a:

Ja tam bym wolał ateistki - czyli kobiety. Ale twoje upodobania to nie moja sprawa
Zgłoś
Wiewór 2018-12-07, 21:24
skywalker75 napisał/a:

i wałśnie w taki sposób przejawia się ateistyczna p🤬dowatość i małostkowość. Wyjdź z piwnicy wejdź na taką górę, możesz nawet nakręcić sobie taki szpanerski filmik, żeby swoją próżność zaspokoić, ale przede wszystkim stań, tam poczuj swoje miejsce w świecie i przyrodzie. Zachwyć się tym a na pewno zrozumiesz dlaczego ten krzyż tam stoi i przestaniesz opowiadać te swoje farmazony

Próżny nie jestem w końcu nie jestem katolikiem.
Niestety za c🤬j nie zrozumiem po co na szczycie góry stawiać średniowieczne narzędzie tortur.
Jak dla mnie to taka zj🤬a ozdoba tylko psuje widoki

Wszędzie musicie wp🤬lać te swoje krzyże niedługo je będziecie w sraczach na Orlenie wieszać.
Nie wiem co wszyscy wierzący mają że wszędzie muszą po chamsku ostentacyjnie wszystkich dręczyć p🤬lonymi krzyżami

PosłodzoneGówno napisał/a:

Troszkę c🤬jowo znasz swoją biblię przyjacielu bo ta książka s-f zakazuje pedałowania a jak rzekł twój pam bóg myślą też można zgrzeszyć więc jak leżysz i marzysz o soczystych k🤬sach to później się z tego musisz wyspowiadać
Ale w sumie o c🤬jach z księdzem będziesz mógł się wyczerpujaco wymienić doświadczeniami. Rozmawiać o pedalstwie z katolskim czarodziejem to jak byś drewno do lasu nosił

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
e................l 2018-12-07, 22:32
Abraxus
jeszcze nie piliśmy razem,
nie byliśmy w knajpie,
nie widziałem twojego fejsa,

więc proszę, nie stawiaj mi piwek,
bo jebie pedalstwem
Zgłoś