Żart polegający na klepnięciu tyłka Andrei i zwaleniu (nie, nie myślisz dobrze) winy na kogoś innego. Nacieszcie się widokiem pięknego tyłeczka Andrei z ekipy Whatever
Miłego oglądania!
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:14
Tyłek bardzo fajny, reszta Andrei również.
Dziwi mnie, że każdy wzbraniał się jak mógł, a nikt nawet nie spróbował zagadać
Dziwi mnie, że każdy wzbraniał się jak mógł, a nikt nawet nie spróbował zagadać
Hah oglądając ten kawał zauważyłem że tutaj ludzie częściej podchodzą i "pomagają" sobie wskazując winowajce niż w innych kawałach.
@Maddog tak pisza ludzie ktorzy nigdy nie dotykali tylka... Laska ma fajny tyleczek, nie gruba nie chuda. skad wiesz, co sie chowa pod spodniami?
Maddogg pokaz zdjecie swojej laski. jestem pewny, ze na pewno nie taka ladna jak z filmiku
Jak wam się nie podoba tyłeczek Andrei, to w 1:57 macie taki który powinien wam przypaść do gustu
Jednak nadal mi się wydaję, że kiedy ma legginsy (tak to się piszę?) rzadko kto by nie szarpał jak student kebaba...
Jakby mnie tak chcieli wkręcić to niestety... babka się uśmiecha, że bym jeszcze bajere kręcił i chciał porządnie wyobracać
maddog. jakim tzreba byc zerem, zeby sie chwalic wymyslona dziewczyna na necie,.. pffffff
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie