Główna Poczekalnia (3) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 23 minuty temu
rotek824 2020-10-05, 11:57 1
kuuuuuurwa jak szanuje typa
Zgłoś
wertuqq 2020-10-05, 12:11 1
polakwrocek napisał/a:

A może ktoś go kiedyś kopną na ulicy i teraz oddaje... to sprawiedliwe, tak ?

Co mu ktoś, kiedyś zrobił? Jprd.
Zgłoś
JaTylkonaChwile 2020-10-05, 12:34 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Nyrewesa 2020-10-05, 12:52 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
~Angel 2020-10-05, 12:54
Zgłoś
silwerbalk 2020-10-05, 15:56 3
Zgłoś
200kgnaklate 2020-10-05, 15:58 3
VaultQuantumLass napisał/a:

Szkoda ze mnie tam nie bylo, dziadzio tez by dostal kopa. Straszny jest fakt ze ludzie sa znieczuleni na jaka kolwiek krzywde, do zywej istoty.

No szkoda że i mnie tam nie było, też byś dostał kopa
Zgłoś
Ivraas 2020-10-05, 18:04 3
Zgłoś
23456789 2020-10-05, 18:34 3
Zgłoś
nano50 2020-10-05, 18:56 1
Zgłoś
mohito 2020-10-05, 23:10
Zgłoś
CaptainTrips 2020-10-06, 14:14 1
~VaultQuantumLass napisał/a:

Szkoda ze mnie tam nie bylo, dziadzio tez by dostal kopa. Straszny jest fakt ze ludzie sa znieczuleni na jaka kolwiek krzywde, do zywej istoty.

uratowal kotu zycie, a ty co dzisiaj zrobiles?
Zgłoś
Cudak 2020-10-06, 15:57
Zgłoś
Szczypek91 2020-10-06, 21:55
Z dwojga złego lepiej że kot dostał kopa w dupsko niż że został plackiem.
Zgłoś
donger 2020-10-06, 22:16
~VaultQuantumLass napisał/a:

Ty to chyba od tej ameby Spurek
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem