👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
do góry nogami i normalnie szyjka przez krate wyjdzie. problem po ciulu..

ciekawi mnie tylko jak zbił otulinę od środka albo jak pomalował od środka nie brudząc tej butelki

jest podwójnym przegranym bo dana flaszka przegrana w zakładzie jest jakby w połowie przegraną bo zazwyczaj się tą flaszke wypija wspólnie

Zwykły ciul.
Nie raz się człowiek o flaszę zakładał, raz się przegrało raz wygrało a flaszkę i tak się piło wspólnie a z takim podejściem to gość może i zarobi "milion lajków w internetach" ale pić będzie do lustra.
Nie raz się człowiek o flaszę zakładał, raz się przegrało raz wygrało a flaszkę i tak się piło wspólnie a z takim podejściem to gość może i zarobi "milion lajków w internetach" ale pić będzie do lustra.
Spinacie dupy jakby nie wiadomo co zrobił - fajne, zabawne, piwo. I wódka w klatce.

Kombinujecie i kombinujecie, a mi się wydaje, że szyjka od butelki na luzie przejdzie przez przez te "kratki". Wystarczy obrócić do poziomu, wysunąć szyjkę, odkręcić i wypić na raz - po odstawieniu ciężko będzie z tym coś zrobić, żeby nie ulać

Tak się wszyscy podniecacie i ścigacie w rozwiązaniach jakbyście co najmniej finał Kangura pisali....

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie