Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:15
Specyficzne auta
konto usunięte • 2014-01-18, 18:49
Większość z Was sadole zapewne ma już swoje auto, nieważne jakie, ważne że swoje. Może być brzydkie, pokryte rdzą, z niedziałającym ręcznym, ale i tak podróż w nim jest przyjemniejsza niż w autobusie komunikacji miejskiej(szczególnie rano).
Poniżej fotografie aut bardziej...wyszukane i specyficzne(brzydkie).

Mazda London Taxi

Ford Edsel

Mazda Miata Mono-Posto

Toyota EX-III

Taksówka z Kuby

Więcej w komentarzach.
PS, w mojej opinii leżącego się nie kopie, więc nie znajdziecie fotek Multipli i Forda Ka.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bartnik1 2014-01-19, 0:51
Brakuje:
Nissan Juke - zwany Joke bo wzorowany na stylistyce ryby głębinowej (inne Nissany tez niewiele lepsze - np Leaf)
Ford Scorpio ostatniej generacji - podobnie jak Joke spaprany
Daewoo Tacuma - minivan koszmarek
SsangYong Actyon - ręce opadają
Zgłoś
Lord_Rzeźnik 2014-01-19, 2:03
Ford Edsel i Toyota EX-III -zajebiste Jeździłbym nimi z największą chęcią. A kiedyś zrobię wszystkim na złość i kupię sobie Multiplę
Zgłoś
cobrasnake 2014-01-19, 3:38
Nie zapominajmy o aucie z zespołem Downa, SsangYong Rodius:)

Zgłoś
.Piotrek 2014-01-19, 8:05
Przebijcie to:
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-19, 11:46
Przebijam:

Zgłoś
MayLo 2014-01-19, 14:08
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-19, 14:24
Zgłoś
Chrustek 2014-01-19, 14:36
Mój kolega ma Edsela, jedyny w Polsce. Czasami się przejedziemy po mieście w słoneczny dzień ale w brew oczekiwaniom, dupy sie za nim nie oglądają. Chłopak się każdy obejrzy jak tylko usłyszy ten dźwięk, a dziewczyny naprawdę nie liczne, chyba udają, że nie są blacharami. A poza tym to piękny samochód i ta kanapa z przodu i z tyłu
Zgłoś
qubus93 2014-01-19, 16:09
nic nie przebije malucha best car ever
Zgłoś
damdus 2014-01-19, 16:44
Niektóre są całkiem ciekawe PS. Tatra była chyba w mafii
Zgłoś
p4nk1 2014-01-31, 16:57
To nie jest Ford Edsel, tylko Edsel Pacer.

Nazwać go Ford Edsel to jak nazwać Opla Vectre, General Motors Opel.

Nie ma to jak ból dupy...
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem