Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
23woody23 2013-12-07, 9:58 1
Masz talent jak Adam Mickiewicz... Wykorzystaj to
Zgłoś
M................S 2013-12-07, 10:40
Ciekawe co chłopacy wymyślą na święta wielkanocne?
Zgłoś
Kai0 2013-12-07, 10:47
Szczerze ? Lepsze takie malunki niż HWDP bezczelnie namazane na ścianie
Zgłoś
K................o 2013-12-07, 11:00
a ja zawsze powtarzalem, że dwa kluby w jednym miescie to o jeden za dużo
Zgłoś
cerber14 2013-12-07, 11:07 18

klasyka
Zgłoś
c................n 2013-12-07, 11:11
606 do ciebie pisam dobrze piszesz i masz racje. szacun dle ciebie i wale bro za twoje komenty bo walisz w sedno.
Zgłoś
Z................h 2013-12-07, 11:13 6
thewhitestar napisał/a:

Haha, kolejny frustrat co na wfie zawsze był wybierany jako ostatni Widzę uraz pozostał

Co innego uprawiać sport czynnie, a co innego podniecać się grą innych jak pomponiara.
Zgłoś
castagir 2013-12-07, 11:24 1
@606
Na pewno lepiej wyglądają jak jakieś p🤬drzące hipsterskie c🤬ki reklamują fikuśne damskie ciuszki na tych Twoich elewacjach.
Zryj piach śmieciu. Pewnie po prostu nie spodobało Ci się bo godzi to wszystko w Twoich dalekich kuzynów z półwyspu arabskiego.
Zgłoś
konrad7348988 2013-12-07, 11:45 1
ojjj chyba na odcisk nadepnąłem Corradolicious, thewhitestar, mydełko w szatni po meczyku już czeka;p

Osobiście referuje sporty wnoszące coś pozytywnego do życia , Zombie to tylko hobby
Zgłoś
F................E 2013-12-07, 11:47 1
Seio myślicie że tu chodzi u piłke? Kluby to tylko przykrywka do wojenen narkotykowych, suma do zgarnięcia jest spora więc i środki odpowiednie Przynajmniej w Krk, nie wiem jak gdzie indziej
Zgłoś
thewhitestar 2013-12-07, 11:52
Zarammoth napisał/a:

Co innego uprawiać sport czynnie, a co innego podniecać się grą innych jak pomponiara.

Rozumiem że muzyki też nie słuchasz tylko sam ją grasz. Filmów nie oglądasz tylko sam je kręcisz. No i gry, a w zasadzie żadnych gier, bo przecież tylko C hasz i nap🤬lanie kodem!
Zgłoś
mloncur 2013-12-07, 12:13

thewhitestar napisał/a:

Rozumiem że muzyki też nie słuchasz tylko sam ją grasz. Filmów nie oglądasz tylko sam je kręcisz. No i gry, a w zasadzie żadnych gier, bo przecież tylko C hasz i nap🤬lanie kodem!

co to k🤬a jest C hash?
Zgłoś
6................6 2013-12-07, 12:47 2
castagir napisał/a:

@606
Na pewno lepiej wyglądają jak jakieś p🤬drzące hipsterskie c🤬ki reklamują fikuśne damskie ciuszki na tych Twoich elewacjach.
Zryj piach śmieciu. Pewnie po prostu nie spodobało Ci się bo godzi to wszystko w Twoich dalekich kuzynów z półwyspu arabskiego.

1. Jakbyś idioto przeczytał przynajmniej 15 moich komentarzy, to wiedziałbyś jak wygląda moje podejście do półwyspu arabskiego.
Tak do żydów jak i brudasów.
Aha, to u was w waszym c🤬jowym mieście są, byli i będą żydzi. U nas ich nie ma.

2. Skoro nie życzę sobie GÓWNA na elewacji, to nie znaczy, że chcę w zamian "hipsterskie c🤬ki". Wolałbym czyste ściany albo PORZĄDNE graffitti.

Nie jestem przeciwny ogólnemu malowaniu ścian, ale niech to będzie coś porządnego. Nie gejowskie przepychanki, nie c🤬jowe tagi jakiegoś idioty, tylko prawdziwa sztuka.
Ale zawsze musi się pojawić taki imbecyl jak ty, który to wszystkich w sieci rozp🤬ala jedną ręką i p🤬li swoje farmazony. Tak bardzo się napinasz, a piszesz do mnie z wielkich liter? I bardzo dobrze śmieciu. Do Pana trzeba z szacunkiem.
Zgłoś
thewhitestar 2013-12-07, 13:43
mloncur napisał/a:

co to k🤬a jest C hash?

Taki mało popularny język programowania w którym zostało napisane zaledwie jakieś... 99% wszelkiego dzisiejszego oprogramowania?

lmgtfy.com/?q=c+hasz
Zgłoś
k................z 2013-12-07, 13:44
Kraków- takie piekne miasto z takimi h🤬jowymi miekszancami, mieszkam obok Krakowa i zawsze mam go dosych po h pobytu, na ulicy mija sie wciaz pedalow i hipsterów a miedzy blokami półgłowki domorośli mężczyźnie ganiający z maczetami którzy zachowuja sie jak muslimy i pwoadza swieta wojnę z powodu sportu o którym często mało wiedzą
tak, Kraków jest piękny ale żałosny
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie