👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szczerze ? Lepsze takie malunki niż HWDP bezczelnie namazane na ścianie

a ja zawsze powtarzalem, że dwa kluby w jednym miescie to o jeden za dużo

606 do ciebie pisam
dobrze piszesz i masz racje. szacun dle ciebie i wale bro za twoje komenty bo walisz w sedno.

thewhitestar napisał/a:
Haha, kolejny frustrat co na wfie zawsze był wybierany jako ostatniWidzę uraz pozostał
Co innego uprawiać sport czynnie, a co innego podniecać się grą innych jak pomponiara.
@606
Na pewno lepiej wyglądają jak jakieś p🤬drzące hipsterskie c🤬ki reklamują fikuśne damskie ciuszki na tych Twoich elewacjach.
Zryj piach śmieciu. Pewnie po prostu nie spodobało Ci się bo godzi to wszystko w Twoich dalekich kuzynów z półwyspu arabskiego.
Na pewno lepiej wyglądają jak jakieś p🤬drzące hipsterskie c🤬ki reklamują fikuśne damskie ciuszki na tych Twoich elewacjach.
Zryj piach śmieciu. Pewnie po prostu nie spodobało Ci się bo godzi to wszystko w Twoich dalekich kuzynów z półwyspu arabskiego.
ojjj chyba na odcisk nadepnąłem
Corradolicious, thewhitestar, mydełko w szatni po meczyku już czeka;p
Osobiście referuje sporty wnoszące coś pozytywnego do życia
, Zombie to tylko hobby

Osobiście referuje sporty wnoszące coś pozytywnego do życia

Seio myślicie że tu chodzi u piłke? Kluby to tylko przykrywka do wojenen narkotykowych, suma do zgarnięcia jest spora więc i środki odpowiednie
Przynajmniej w Krk, nie wiem jak gdzie indziej

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie