Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Żużel, dyscyplina dla kretynów tak samo jak i nascar. jazda w kółko bez zakretów. Ążeby idioci sie nie pogubili na torze.
Powiedz jaką Ty dyscyplinę sportową preferujesz oprócz przebieżki na 100 metrów z gołym tatą.

Dla was wszystko jest poj🤬e i niepotrzebne co was nie interesuje i o czym nie macie bladego pojecia. Wracać do piwnicy pryszczate squrwysynki
Przecież to jest sadol, tutaj w 99% siedzą życiowe przegrywy, piwniczaki, stuleje i patusy.
Tja. Żużlu się nawdychacie, morda czarna jak u górnika po sztychcie i kaszel przez 3 dni po tym. od tego syfu i pyłu. Zajebista rozrywka. Już mi ktoś kiedyś próbował pokazać jakie to "zajebiste".
Wracaj do kuchni pierogi lepić
Żużel, dyscyplina dla kretynów tak samo jak i nascar. jazda w kółko bez zakretów. Ążeby idioci sie nie pogubili na torze.
skąd się tacy debile jak ty biorą... powiedz kartoflu - jaka dyscyplina wg twojego pustego łba jest ok
Masz zakręty w lewo...
Tja. Żużlu się nawdychacie, morda czarna jak u górnika po sztychcie i kaszel przez 3 dni po tym. od tego syfu i pyłu. Zajebista rozrywka. Już mi ktoś kiedyś próbował pokazać jakie to "zajebiste".
Żużlu się nie da nawdychać, mordy czarnej nie masz i kaszlu też. Stary chyba z Tobą bawił w rozrzutnik do gnoju że takie przeżycia masz. Żużel to ekstremalny sport, wejdź w łuk 130 km/h bez hamulców to inaczej pogadamy.
Byłeś kiedyś na torze? Widziałeś nascar czy żużel na żywo? Nie widziałeś, to po co tak p🤬lisz?
A łuk to nie zakręt ? Kto Cie k🤬a rzeźbił ? Na pewno nie Gepetto on takiego gówna by nie wystrugał, chyba że robił sobie jaja.
Posłuchaj miernoto zanim powiesz że motocykle żużlowy jeżdżą w 95 albo 98 albo co gorsza są dislami, jeżdżą na Etanolu 1 litr = 1kilometr. Są to motory o pojemności 500cc , bez hamulców jedynie gaz i sprzęgło. Prędkość buduje się nie na prostej a na łukach, chcesz zwolnić? Jedyną opcją jest puszcenie manetki z gazem. Żużel to sport dla Facetów , tam jak zap🤬lisz to raz a konkretnie. Zdecydowanie wolę sport taki niż patrzenie jak się k🤬a przewracają na boisku bo ktoś kogoś lekko szturchnął. A jak chcesz popatrzeć na sport kontaktowy , z bliskością drugiej osoby oraz miłosnymi spojrzeniami włącz se pedale Szachy.
To jeszcze napiszcie, że żużel jest dla pedałów i będzie komplet... jaki sport waszym zdaniem nie jest pedalski, nie dla idiotow itd?... Może kometka
Rugby k🤬a to jest sport dla facetów a nie p🤬d. I nie mylic z futbolem amerykańskim.
ty byś chłopie nawet nie ruszył tym motorem a co mówić o jakimkolwiek skręcie
skąd się tacy debile jak ty biorą... powiedz kartoflu - jaka dyscyplina wg twojego pustego łba jest ok
Gdybym zaczął zdanie od - Ty Ciulu. To bym ciuli obraził. Wiec posłuchaj c🤬ju na rope. Są inne zajebiste syscypliny które można uprawiac, ale oczywiscie Ty spuszczasz sie nad żużelkiem, rozumiem. Ja uprawiałem dwa sporty. Hokej i wojna. Ten drugi sport jest dośc ekstremalny, ale eliminuje przynajmniej takie c🤬y jak ty.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie