Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Spetsnazy
Młynarz2033 • 2013-10-13, 9:44
Przez przypadek znalazłem w internecie filmik pokazujący szkolenie spetsnazu. Postanowiłem więc się nim podzielić z wami , drodzy sadole.

Ogląda się całkiem fajnie

1.Podkład Muzyczny może nie najlepszy , ale jest.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-10-13, 13:09
a podpalonymi deseczkami to po spodenkach walą, a nie po ciałku. Biedny, poparzyłby się przecież.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-13, 13:11
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-13, 13:13 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Młynarz2033 2013-10-13, 13:18
@up Ja doskonale o tym wiem (no , tak w 80%). Tylko po prostu łatwiej napisać raz specnaz niż rozpisywać się że Wozduszno-diesantnyje wojska itd. Może to nie jest prawdą , ale jak się nie czepiają to jest git
PS. A OMON się zalicza do specnazów ?
Zgłoś
boberm 2013-10-13, 13:19 1
Jeśli te cyrki pokazują wszystko co potrafią, to są mniej warci bojowo niż murzyny z Mali co robią tratatata zamiast strzelać. Co to za żołnierz co potrafi tylko skakać, walczyć wręcz, skakać, rozwalać deski i skakać. Typowe ruskie gówno, pewnie broń widzą raz w roku a tak to skaczą i sprzątają kible własnymi szczoteczkami do zębów.
Zgłoś
Młynarz2033 2013-10-13, 13:22
@up Żołnierz który nie potrafi dobrze skakać i walczyć wręcz to nie żołnierz
A co do broni to ci akurat pewnie z nią śpią.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-13, 13:38
@ up Raira

No widzisz oni po spodenkach walą, a na Ciebie walą i Ciebie walą

Chciałbym zobaczyć jak TY przyjmujesz takie ciosy palącą się deską na klatę lub plecki, bo to że w dupę potrafisz wiele wytrzymać to domena każdej kobietki jest
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-13, 13:39 2
3:26 - Szkolenie kanarów w Rosji
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-13, 13:48
OMON jak sama nazwa wskazuje to Otriad Mobilnyj Osobnogo Naznaczenia cyli jednosta zmotoryzowana osobnego przeznaczenia i podlega chyba pod rosyjski MSW. I jest to jednostka wczesniej milicyjna, a teraz policyjna.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-13, 14:02
pokaz=propaganda
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-13, 15:11 1
Ale specnaz to nie nazwa jednostki, a ogólne określenie dla jednostek do działań nieregularnych państw byłego bloku wschodniego. Czyli nie tylko Rosja, ale także jej republiki czy niepodległe państwa. Są nawet oddziały nazywane potocznie specnazem w ramach FSB.

Co do filmiku to czego wy się spodziewacie? Moim zdaniem lepiej pokazywać ogółowi cyrkowe sztuczki niż prawdziwe elementy szkolenia - wróg korzysta z wszelkich materiałów pozwalających poznać taktykę działania przeciwnika i nawet, jeśli materiały dawane przez zachodnich specjalsów (w tym i polskich) są pocięte, nie pokazują prawdziwego obrazu szkolenia, to zawsze może się wkraść coś, co przeciwnikowi pomoże.
Zgłoś
ZimnySkurwiel 2013-10-13, 15:49
Prawda jest taka, że nie dorastają do pięt żadnym siłą specjalnym z zachodu.
Zgłoś
ValvePlsFix 2013-10-13, 16:40
Zgłoś
tranzystor 2013-10-13, 16:55 3
Zgłoś
Młynarz2033 2013-10-13, 16:56 2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem