Wielka moc, to wielka odpowiedzialność.
podpis użytkownika
szukam drugiej połówki, może być 0,7 ewentualnie
exculibrus napisał/a:
P.S. Wzorować się na filmie zamiast na komiksie - powodzenia. A gość miał szansę zrobić coś zajebistego, ale nie, c🤬j, po co się przygotować.
Wypowiada się w telewizji - musi. A wywiad przypomina, wywiad z 9-latkiem, w regionalnej, po zakończeniu imprezy między-szkolnej.
Nie masz k🤬a pojęcia ile ja robię więc odpuść sobie to dop🤬lania, bo podstaw do tego nie masz. A narzekam bo, raz, lubię, dwa, nienawidzę, gdy ludzie są niekompetentni do powierzonych im zadań,
daj już spokój z tym p🤬leniem smutów, gość ma rację - ludzie powinni się trochę więcej uśmiechać. więcej takich jak on - mniej takich jak ty
Jak dla mnie niech skończy udawać Remiego.
tak jak tusk sobie znalazl zycie w mediach itp
Niby wszystko fajnie, dobrze się ogląda, ale jakby sk🤬iel strzelił mi pianką w twarz to bym go zaj🤬.
Konto usunięte
2012-08-24, 10:05
jak wypuszczał kiedyś filmy ten koleś to też wszyscy mieli orgazm na jego temat?
ja kiedyś udawałem ninje do czasu jak dostałem dobry wp🤬l od sąsiada jak mię złapał na swoim ogródku
Konto usunięte
2012-08-24, 11:09
Gość jest w porządku. Ale żeby 'wywiad' z Nim robić w TV? w TVN24? haha!
Telewizja to z roku na rok coraz większe gówno. Od lat jej nie oglądam.
za mandat zapłacili to i do tvn poszedł
Kuźwa, czym Nas ta telewizja karmi....
Konto usunięte
2012-08-24, 13:41
co za pojeb, k🤬a
TVN 24, telewizja która nazywa się informacyjną puszcza takie gówno ?
Ciekawe jakie teraz wały kręcą w tle, że nas karmią tym gównem.
Konto usunięte
2012-08-24, 14:22
Ja jebe już chyba lepiej byłoby gdyby poszedł do poloni niż do k🤬a ż🤬doenu...
Konto usunięte
2012-08-24, 15:18
Widać jaki ten tvn jest c🤬jowy, byleby nie pokazywać przekrętów donalda i jego kolesi to pokażą jakiegoś pajaca. No k🤬a nóż się w kieszeni otwiera co to za kraj ja p🤬le
E , jak dla mnie koleś spalony już jest. Parcie na szkło ma, a nie zajawkę.
podpis użytkownika
"Rozum jest to umiejętność wykorzystywania potencjału otaczającego nas świata, cez uciekania się do zniszczenia tego świata."